Зранку у середу, 27 березня, більшість території України засипало снігом.

Погодній вибрик прокоментували сотні українців у соцмережах.

Повернення зими виявили, прокинувшись, жителі Києва та області, Житомира, Черкас та інших міст країни. У Карпатах висота сніжного покриву досягла 160 сантиметрів.

Раніше синоптики попереджали про те, що в Україні очікується мокрий сніг. Однак зима повернулася ненадовго. У четвер ще збережеться холодна погода, вночі будуть заморозки, вдень місцями повітря прогріється до +9. А вже в п'ятницю почне переглядати сонце і потеплішає. А на вибори в вихідні синоптики обіцяють до 18 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Тим часом користувачі соціальних мереж діляться знімками весняного снігу в інтернеті.

Нагадаємо, квітень почнеться прохолодною температурою, а в деяких областях навіть можливі нічні заморозки.

Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань, передає 24.

"Перші 7 днів квітня будуть холодні, а потім відразу різке підвищення температури на 10-12 градусів тепла. Тому, починаючи з 7-8 числа прийде не квітень, а травень. Почнеться дуже спекотна погода, буде мало дощів. Стовпчики термометрів піднімуться до +17+20 градусів", - прогнозує Горбань.

Синоптик зазначив, що 19-21 квітня погода знову буде непостійною і прохолодною. Крім того, квітень буде посушливим і вітряним, через що можливе висушування ґрунту. Невеликі дощі можливі тільки після 24 числа. Але температура все одно буде високою.

Як повідомляв раніше Знай.ua, вже в середу, 27 березня, дощі почнуть поступово йти з території України, але в багатьох областях ще затримаються.

Крім того, за останній час похолоднішало, а вночі навіть з'являється мінусова температура.

На Заході дощу і снігу вже не буде, по всій території мінлива хмарність, але що вдень, що вночі стає все холодніше і холодніше. Температура в західних областях вдень від +4 до +9 градусів, тепліше в Закарпатській області, а вночі від -1 до + 2 градусів. Вітер 7-12 м/с північно-західний

Також Знай.ua писав про те, що весь тиждень українці страждатимуть від температурних гойдалок.