Понеділок, 18 березня потішить українців просто травневим теплом, температура підвищиться до 18-20º. Однак наступного дня ситуація зміниться.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

А завтра температура вже спаде, набіжать хмари, у другій половині дня очікується дощ. Нестійка, проте тепла погода з температурами вночі 0-5º тепла, вдень 8-13º утримається наступні дві доби.

У другій половині тижня циклонічний вихор принесе у наш регіон негоду та посилення вітру. Періодично випадатимуть опади у вигляді дощу, часом з мокрим снігом, температурний фон знизиться на 4-6º.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Тому у кінці березня, за словами спеціаліста, слід чекати похолодання, українці знову згадають зимову погоду.

18 березня - погодний рекорд

Як повідомила синоптик Наталя Діденко на сторінці в Facebook, у понеділок, 18 березня, температура повітря досягне максимуму за найближчий місяць. Подекуди повітря прогріється до +20 градусів.

"Сьогодні навіть і не думайте сидіти цілий день в приміщенні - хоча б на годинку треба вибратися на повітря. Бо так тепло, як сьогодні, завтра вже не буде", - пише Діденко.

Нагадаємо, синоптики розповіли, як зміниться погода до кінця тижня.

Як повідомляв Знай. ua, дика стихія остаточно зіпсує українцям вихідний: дощі зі снігом здадуться приємним бризом.

Также Знай. ua писав, що погода на Великдень: синоптики обіцяють українцям божу благодать. На Великдень українці точно відчують прихід справжньої весни і тепла в країну, такої температури не було вже кілька років.

Дивіться: Що буде з погодою в різні сезони 2019