У понеділок, 18 березня, в Україні очікується найтепліший день в найближчій перспективі. Днем температура повітря буде досягати від 10 до 19 градусів тепла.

В понеділок не буде опадів і очікується переважно тепла сонячна погода. Незначні опади можуть бути лише на крайньому заході. У Центрі і на Півночі ймовірно буде поривчастий вітер. А от у Києві буде казкова погода з теплом і сонцем.

З вівторка, 19 березня, очікується невелике похолодання на Заході й Півночі буде хмарно і йтимуть дощі. З заходу прийде новий дощовий фронт. Опади будуть по всій території України до п'ятниці.

Дощі можуть обійти стороною тільки східні області.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У середу, 20 березня, тепло і сонячно буде тільки на півдні та сході України, а на решті території країни очікуються дощі. Денна температура коливатиметься від 6 до 10 градусів.

У п'ятницю, 21 березня, на всій території України очікується тепла і суха погода, а повітря прогріється до 8-10 градусів. Вночі температура складе від 2 до 4 градусів тепла.

У Києві протягом наступного тижня температура повітря триматиметься на рівні +6-8 градусів. У вівторок і середу синоптики попереджають про дощі. Похмура погода протримається протягом усього тижня.

Нагадаємо, погода на квітень: весна занурить українців в сонячне блаженство. На початку місяця буде різкий перепад температури.

Як повідомляв Знай. ua, дика стихія остаточно зіпсує українцям вихідний: дощі зі снігом здадуться приємним бризом.

Знай. ua писав, що погода на Великдень: синоптики обіцяють українцям божу благодать. На Великдень українці точно відчують прихід справжньої весни і тепла в країну, такої температури не було вже кілька років.