Народний синоптик Леонід Горбань розповів, чого чекати від погоди у найсвітліше свято в році – на Великдень, 28 квітня. Про це він повідомив українським ЗМІ.

"На Великдень, 28 квітня, буде тепло, сонячно, а стовпчики термометрів піднімуться до 20-21 градуса тепла", — розповів синоптик.

За запевненням народного синоптика, в цьому році квітень буде набагато тепліше, ніж в останні роки.

Проте перед самою Пасхою в Україні можливі невеликі опади у вигляді дощів, при цьому температура повітря буде досить високою.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Україну знову прийшло невелике похолодання, а циклон Franz приніс з Польщі дощі в західні області країни. Втім, у центральних і східних областях "Францу" продовжує чинити опір антициклон Gabi. Тому там поки зберігається суха і не дуже хмарна погода, повідомляє синоптик Наталка Діденко.

До кінця березня очікуються температурні гойдалки: стовпчик термометра буде опускатися трохи нижче нуля (принаймні — по ночах), то підніматися до цілком комфортних градусів.

Як розповів народний синоптик Леонід Горбань, згідно з розрахунками, на 14−15 березня намічено невелике похолодання. Після чого трохи потеплішає, але 20−24 березня знову можуть вдарити морози до 4−6 (а в північних і східних областях — навіть більше) градусів з невеликими снігопадами.

Нагадаємо, розповіла синоптик, коли чекати потужного потепління. Наталка Діденко на своїй сторінці на Facebook повідомила, якою буде погода в п'ятницю 15 березня.

Як повідомляв Знай. ua, тривожна весна не дасть українцям розслабитися. На півночі і сході буде навіть холодніше. Однак наприкінці місяця Леонід Горбань стане тепліше.

Знай. ua писав, що стихія змусить українців нервувати. В цілому по Україні нічна температура протримається в межах 0 градусів. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +6+9 градусів тепла.