У Грузії помер у віці 58 років відомий радянський кіноактор і режисер Ерекле Бадурашвілі.

Про це повідомляє Національний центр кінематографії Грузії.

Зокрема, у центрі висловили співчуття через смерть великого актора та режисера Ерекле Бадурашвілі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Національний кіноцентр висловлює скорботу і співчуває родині Ерекле Бадурашвілі", - заявили в центрі. Про причини смерті актора Ереклє Бадурашвілі не повідомляється.

Варто відзначити, що у свій час він зняв безліч картин серед яких фільми "Потяг", "Автопортрети", "Свято гріха", "Тбілісі - мій дім", "Ще одна грузинська історія", грузино-турецьку драму "Міст".

Раніше ми писали, що у середу, 27 березня, стало відомо про смерть відомого актора театру і кіно Нодара Мгалоблішвілі. Чоловік помер у віці 88 років, причини смерті поки не називають.

Мгалоблішвілі відомий за роллю графа Каліостро у фільмі "Формула кохання" режисера Марка Захарова. Кар'єра Мгалоблішвілі в кіно тривала понад 50 років, найбільшу популярність здобув завдяки ролі графа Каліостро у фільмі "Формула любові".

Відзначається, що він народився в 1931 році в Тбілісі. Працював у Тбіліському академічному театрі ім. Кота Марджанішвілі. Вже в 1958 році актор дебютував у кіно. Він знімався в фільмах грузинських кіностудій, так і на "Мосфільмі". Серед його робіт багатосерійний фільм 1977 року "Береги", детектив "Огарьова, 6".

Після розпаду СРСР актор продовжив зніматися в кіно. У 2004 році він знявся в ролі Кощія у фільмі "Чудеса в Решетові".

Всього у фільмографії відомого грузина більше 30 ролей. Востаннє він з'являвся на екранах в серіалі "Відплата" 2011 року.

Нагадаємо, у понеділок, 25 березня, стало відомо про раптову смерть поп- і рок-музикант Скотта Уокера.

Як повідомляв "Знай.ua", в Харкові у віці 66 років помер відомий український політолог Валерій Дудко. Колега Дудка додала, що через ускладнення від цукрового діабету в березні 2017 року Дудко переніс ампутацію ноги. Крім того, на фоні хвороби в пацієнта розвинулася гангрена.

Також "Знай.ua" писав, що батько відомої російської співачки та акторки Юлії Началової Віктор розповів, що її донька важко переживає смерть матері. Вона навіть написала лист померлій Юлії Началовій.

"Крим повернеться в квітучу Україну": Пальчевський про відносини Путіна з Порошенком