В Україні раптово помер знаменитий український актор театру козацького бою Віктор Лейнерт. Про це в неділю, 24 березня, повідомляє видання "Бізнес.медіа" з посиланням на Facebook "Запорізькі Січові Козаки".
"Наливайко, ти пішов як справжній козак, на коні. Нехай земля тобі буде пухом. Ти завжди з нами", — йдеться в повідомленні.

За даними джерела в суботній ранок, 23 березня, Віктор Лейнерт їхав на коні з іншими козаками по дорозі на Хортиці. В якийсь момент йому стало погано.
"Раптом йому стало погано, і він впав з коня. На місце події приїхала бригада швидкої допомоги, проте врятувати його не вдалося", - розповіли очевидці трагедії.
Прибулі на місце трагедії медики не змогли врятувати актора. Про причини смерті не повідомляється.
Він був одним з найбільш досвідчених козаків: "Найбільш досвідчений і добрийший козак. В Наливайко цікаве прізвище та по батькові. Але розкривати цю таємницю не буду - так характеризують Наливайко на сторінці театру".

Раніше повідомлялося, що відома американська актриса, зірка Голлівуду, чарівна Кетрін Хелмонд, яка відома кіноманам за картинами "Сімейна змова", "Бразилія", "За бортом" і "Чорна діра", померла на 90-му році життя.

Відомо, що актриса зіграла значущі ролі в серіалах "Мило", "Хто тут бос?" та "Усі люблять Реймонда". Знаменитість померла у власному будинку через ускладнення, викликаних серйозним захворюванням. Про це пишуть американські ЗМІ.

Кетрін Хелмонд, яка була сім разів номінована на престижну премію "Еммі" і двічі на театральну премію "Тоні", померла у власному будинку в американському місті Лос-Анджелес. Актриса померла після тривалої боротьби з хворобою Альцгеймера.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Львівщина в сльозах прощається з хоробрим поліцейським, які віддали життя за Україну.

Як повідомляв Знай.uа, у США помер легендарний музикант: 4 Оскара і 10 Греммі.

Знай.uа писав, мумія роками "жила" по-сусідству з тернополянами.