В Запоріжжі в понеділок, 25 березня, в одну з маршруток, яка курсує до Бородінського мікрорайону, бабуся посадила маленьку внучку. При цьому старенька попросила водія проконтролювати, щоб шестирічна дівчинка доїхала до потрібної зупинки.

Дібравшись до зупинки, про яку повідомила бабуся, водій поцікавився у дитини, чи буде її хтось зустрічати. Дівчинка відповіла, що її зустріне тітка, проте остання так і не з'явилася. З цієї причини у дитини почалася істерика, але водій не розгубився і почав заспокоювати маленьку пасажирку, сказав, що не поїде, поки її не заберуть. Після цього він запропонував дівчинці зателефонувати тітці і уточнити, де вона її чекає, про що повідомляє IPnews.

Зупинка громадського транспорту

Згодом з'ясувалося, що жінка чекала біля входу в торговий центр "Континент", куди водій підвіз дитину і лише потім продовжив шлях. Пасажири подякували водію за те, що він вчинив, як справжній чоловік і не залишив дівчинку в біді.

В мережі захоплені вчинком водія і негативно поставилися до дій родичів дівчинки, яку вони відправили їхати на маршрутці одну. Користувачі висловили свої емоції в коментарях: "Як взагалі можна таку маленьку дитину відпускати одну їхати в маршрутці, я не розумію таких ледачих і безвідповідальних родичів, а водієві респект)", "Мені одній здається, що у дитини дивні родичі?", "Ну слава Богу, що є такі хороші серед водіїв маршруток!".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в мережі величезну популярність отримав ролик, на якому дівчина облизує унітаз у туалеті на борту літака. Він прославив дівчину лише за ніч, проте більшість користувачів негативно відреагували на вчинок.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Києві сталася страшна аварія за участі двох легкових автомобілів. Відзначається, що обидва водія виявилися таксистами і їхали на досить великій швидкості.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві біля станції метро "Дорогожичі" автобус №155 скоїв наїзд на пішоходів, які переходили дорогу. За словами очевидців, маршрутник після наїзду на людей не пригальмував.