У Чернівецькій області пожежники врятували маленьке зайченя, у якого були обпалені лапки і бочок. Рятувальники прихистили звірятку в дільниці, тримають його у рожевій клітці і відгодовують з піпетки. Обіцяють відпустити малюка на свободу, як тільки він видужає.

"У врятованого із пожежі зайчика все гаразд. Травмоване звірятко рятувальники прихистили у себе. Малюка годують молоком із піпетки", - пишуть рятувальники.

У врятованого із пожежі зайчика все гаразд. Травмоване звірятко рятувальники прихистили у себе. Малюка годують молоком із піпетки.

У врятованого із пожежі зайчика все гаразд. Травмоване звірятко рятувальники прихистили у себе. Малюка годують молоком із піпетки.

Geplaatst door Чернівецький промінь op Dinsdag 19 maart 2019

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як відомо, у Чернівецькій області сталося дев'ять пожеж у житловому секторі та 25 пожеж сухої трави за вихідні 16-17 березня. Зайченя вдалося врятувати у селі Заволока Сторожинецького району.

"Під час гасіння пожежі рятувальники помітили в траві зайченя. Тварина жалібно пищала та намагався втекти від полум'я, однак не могла - вогонь обпік лапу і бік зайченя. Працівники Служби порятунку врятували тварину з вогню і ліквідували пожежу", - йдеться в повідомленні рятувальників.

Раніше повідомлялося, що у Мережі "гуляє" кумедне відео з камери спостереження, розташованої біля одного з магазинів турецького міста Стамбул. Біля входу уважно чергує бродяча кішка. Тварина люто нападає на чоловіків і собак. При цьому вона абсолютно не реагує на жінок і дітей.

Місцеві жителі, які регулярно підгодовують кішку, навіть хотіли віднести її до ветеринара, щоб той пояснив мотиви її дивної поведінки. Вони розповіли, що кішка звикла до людей і завжди була спокійною, а нападати на чоловіків і псів почала недавно.

Нагадаємо, той-пудель дивом уникнув ножів китайських м'ясників і став талісманом супербайк.

Раніше Знай.uа повідомляв, під Запоріжжям живе шимпанзе, яке своїми звичками надзвичайно схоже на людину.

Також Знай.uа писав, у Китаї перша клонована поліцейська собака почала тренування. Собака народилася у грудні 2018 року, це клон вівчарки, яка вже служить в поліції і вважається однією з кращих.