В ніч на суботу, 30 березня, в селі Фонтанка під Одесою невідомі жорстоко вбили чоловіка власниці салонів антикваріату.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції в області.

За інформацією правоохоронців, злодії забралися в будинок, де жила сім'я власників салону антикваріату. Вбили літнього господаря будинку, перед смертю його катували.

Дружина загиблого, яка є власницею салонів антикваріату, в цей час була у від'їзді.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Будинок розташований віддалік від інших будівель, зловмисники зайшли в нього, пошкодивши кабель сигналізації.

Після скоєного грабіжники винесли велику кількість цінностей. Тіло вранці виявила домробітниця — вона і викликала поліцію.

На місці працює СОГ, керівництво ГУНП в Одеській області.

Раніше ми писали, що у неділя, 24 березня, в Голосіївському районі Києва стався смертельний інцидент. Попередньо, чоловік посварився з дружиною через його пристрасть до ігрових автоматів і під час конфлікту штрикнув ножем кохану. Це сталося на вулиці Лятошинського, 14 поруч з ринком "Теремки-2" близько 01:30.

Від ножового поранення жінка 1978 року народження раптово померла. Про це пише Інформатор.

За попередньою інформацією, вбивство скоїв раніше судимий, 52-річний чоловік, який був чоловіком загиблої. Також він проходив реабілітацію наркологічному центрі. Але за його словами, зарізав дружину не він, а незнайомий перехожий, а йому залишалося лише спостерігати, як кохана помирає у нього на руках. Правоохоронці знайшли поряд з місцем інциденту закривавлений ніж, а передбачуваний зловмисник при допиті плутався у фактах і ще до того, як співробітники поліції виявили знаряддя вбивства, стверджував, що ніякого ножа не бачив і нічого не знає.

Нагадаємо, невідомий отрута ледь не убив десятки українців на борту літака.

Як повідомляв Знай.uа, знайшли тіло зґвалтованої й убитої військовій: родичі вимагають смертної кари.

Знай.uа писав, молоду співачку в положенні вбили прямо на сцені: відмовлялася встати.