У день виборів в неділю, 31 березня, стало відомо про те, що всі поїзди "Укрзалізниці" запізнюються на одну годину.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на розповіді очевидців.

Так, на Київському центральному вокзалі постійно звучать оголошення про затримку прибуття поїздів.

У зв'язку з цим на платформах і в будівлі вокзалу скупчилася значна кількість людей, які очікують на прибуття поїздів.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Очевидці припускають, що масові затримки пов'язані з переведенням годинників цієї ночі. Іншого пояснення та коментарів від Укрзалізниці наразі немає.

Нагадаємо, постійні скандали і аварії серйозно б'ють по авторитету державного залізничного перевізника, компанії "Укрзалізниця".

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Менеджери компанії знайшли так званий "вихід", вирішено, що вагони повинні бути - безпечніше. Так, в 2019 році планується закупити три тисячі ременів безпеки для пасажирів верхніх полиць.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на сторінці компанії в Twitter.

"Ремені безпеки видаються на верхню полицю, не обладнану дугами. Звертайтеся до провідника або начальника поїзда", - йдеться в повідомленні "Укрзалізниці".

Як повідомляв раніше Знай.ua, Укрзалізниця вчергове приголомшила "реверансом небаченої гостинності", однак цього разу дісталося не пасажирам поїзду, а працівникам самого підприємтсва, які роками працюють у складі колективу.

Про це стало відомо із публікації у спільноті "Придніпровська залізниця" у Facebook.

У повідомленні йдеться, що прибулі у відрядження в місто Дніпро працівники "Укрзалізниці" були немало вражені умовами в гуртожитку, який їм надали.

"Гуртожиток в Дніпрі приїхали на курси по небезпечних вантажах. Просто жесть", - скаржаться працівники та публікують шокуючі кадри "побутового раю" від Укрзалізниці.

Також Знай.ua писав про те, що у 2019 році на травневі свята уряд затвердив більше вихідних.