Неприємний інцидент стався з черговою "Укрзалізниці". На питання про те, чому не працюють каси для військовослужбовців вона відповіла, що в країні немає війни. Опис цього інциденту опублікував на своїй сторінці блогер і волонтер Тім Златкін.

Набрал Горячую линию Укрзализницы, как советовал Олександр Рудоманов Центральный ЖД вокзал Киева. Спрашиваю у дежурной...

Geplaatst door Tim Zlatkin op Zondag 24 maart 2019

"Набрав Гарячу лінію Укрзалізниці. Центральний залізничний вокзал Києва. Запитую у чергової по вокзалу, чому не працюють каси для військовослужбовців... Знову. Нагадую, не в перший раз вже. У нас що, війна в країні закінчилася?? Чергова мені з усмішкою відповідає: "Яка війна? У нас хіба війна? Запитайте у Президента!.." - пише учасник події.

Тім повідомляє, що книгу скарг йому також відмовилися надати.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

В коментарях люди виказали свою позицію на те, що відбулось: "Скільки таких навколо...", "Теж зайду і нагадаю про війну", "С*ка".

Представник Укрзалізниці теж залишив свій коментар, тільки, на жаль, у всьому зверненні він помітив тільки те, що каси не функціонують: "Вони повинні працювати, але не працювали? Це неодноразово? Дякуємо за звернення, до речі". Ось і вся реакція співробітників на подію.

Нагадаємо, що Укрзалізниця показала нові вагони з окремим душем і розповіла, коли можна буде прокотитися.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що Укрзалізниця потрапила в черговий скандал через мерзенний вантаж: кадри не тільки дивують, але і дратують.

Також, портал Знай.ua писав, що пасажирам Укрзалізниці показали реальну небезпеку: з кожним роком стає тільки гірше.