У день виборів президента, 31 березня, в мережі з'явилася картинка, яка відразу викликала ажіотаж у українців. Відповідний пост опублікувало спільнота "Шляхта не працює" у Facebook.

Картинку в соціальній мережі опублікували близько ранку 31 березня. За полня вона вже встигла зібрати майже три тисячі репостов і ще більше лайків.

Для створення комічної ситуації взяли кадр з мультфільму "Спляча красуня", де принц тягнеться для поцілунку зі сплячою дівчиною. Цю ситуацію обіграли, ніби принц намагається розбудити красуню словами: "Кохана, прокинься тре йти голосувати".

Користувачі мережі оцінили смішний пост і залишили коментарі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше повідомлялося, що ні для кого не секрет, що в Україні цілком можлива фальсифікація і порушення на деяких виборчих дільницях. У нашій історії вже були подібні факти і прецеденти, тому не варто виключати і порушення на виборах президента в 2019 році. Та й на даний момент у МВС вже надійшла рекордна кількість скарг – 4134. Майже всі вони про незаконну агітацію.

Якщо ви зуміли виявити порушення правил голосування, то в першу чергу потрібно сказати про це спостерігає на виборчій дільниці. Саме вони повинні дивитися за порядком і законністю всього, що відбувається.

Нагадаємо, вибори президента України 2019: хід голосування, явка, перші порушення.

Як повідомляв Знай. ua, українка показала, як порушують закон на ділянці.

Знай. ua писав про порушення на виборах президента України 2019.