Російський художник Олексій Ступін намалював карикатуру, присвячену виборам президента в Україні та президенту Росії Володимиру Путіну.

Художник опублікував малюнок на сторінці у соціальній мережі Facebook.

На карикатурі зображено Путіна, який дивиться в підзорну трубу в напрямку України. Російського лідера зобразили в туфлях на високих підборах та в брюках не за розміром.При цьому Путін дивиться у підзорну трубу через паркан з колючим дротом на Київ. До паркану притулений автомат Калашникова.

"Че там вибори?", - підписана карикатура.

#aleshastupin #art $150

Geplaatst door Alesha Stupin op Zaterdag 30 maart 2019

Користувачі соцмережі відреагували на допис так:

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ех, нам уже тут не смішно", - написала Леся Микитюк.

"Підбори та табуреточка на місці. Це головне в атрибутиці)))", - зазаначила Світлана Канєвська.

"Класно видно бронік. І гній у вухах ))", - прокоментував Володимир Лапа.

"Немає чого на нас витріщатись!!!", - написала Валентина Гаврилюк.

Зазначимо, що у соціальних мережах користувачі опублікували жарти, які пов'язані з виборами президента України 2019. Так, в мережі українці жартують про голосування за главу держави — публікують фото і показують свій гумор у вельми сатиричному стилі.

Нагадаємо, що ми писали: Штаби кандидатів у президенти у повній бойовій готовності: українцям показали, що там відбувається, фото, відео. У штабах кандидатів у президенти кипить робота, зокрема, одними з перших відкрилися Володимир Зеленський та Юлія Тимошенко.

Як повідомляв "Знай.ua", вибори в Україні стали причиною 11 кримінальних справ: українцям розкрили подробиці.

Також "Знай.ua" писав, в українській столиці в день виборів президента України, 31 березня, на одній з виборчих дільниць з'явився чинний президент України Петро Порошенко.