У неділю, 31 березня, відбулися вибори президента України 2019. Вони відзначилися десятками кримінальних справ, сотнями порушеннями та чималою кількістю курйозів. Так, відзначилася дільнична виборча комісія в Тернопільській області. Двоє чоловіків забажали провести дискотеку там, де підраховували голоси.

Про це повідомив начальник Гусятинського відділення поліції Олег Гудак.

Інцидент трапився пізно ввечері 31 березня в селі Оленівка на території 166 виборчої дільниці вже після її закриття для голосування. Двоє чоловіків у цей день відзначили вибори й були у стані алкогольного сп'яніння. Вони захотіли продовження свята на дискотеці в приміщенні місцевого клубу, де якраз тоді відбувався підрахунок голосів.

Близько 23:30 тусовщики побачили світло в клубі та вирішили, що там йде дискотека, однак двері були зачинені. Чоловіки стукали, аби їх пустили на "дискотеку", до них ніхто не вийшов, тоді хлопці розбили рукою вікно в скляних дверях, а коли зрозуміли, що на "святі" їх не чекають, втекли.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Члени виборчої комісії викликали поліцію. За три хвилини вони прибули на місце події та затримали правопорушників. Чоловіків притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 173 КУпАП (дрібне хуліганство). Тепер у горе-тусовщиків є три альтернативи: 15 діб, громадські роботи або штраф від 51 до 102 гривень.

Нагадаємо, що ми писали: "Блазень, клоун, нуль. Це була найнезугарніша брехня про Зеленського": Порошенка підняли на сміх, пишеться нова історія України.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський відповів Порошенку на образу: "Ви маріонетка Свинарчука чи він ваша".

Також "Знай.ua" писав, Центральна виборча комісія оприлюднила явку виборців на президентських виборах 2019 року.