Після тривалої хвороби пішов з життя 60-річний артист Олександр Васильєв. Актор багато років працював на кіностудії "Ленфільм".

"Особливості національного полювання в осінній період" - російський повнометражний комедійний художній фільм, поставлений на Кіностудії "Ленфільм" у 1995 році режисером Олександром Рогожкіним.

Глядачеві артист став відомий за фільмами "Особливості національного полювання", "Блокпост", "Барабаніада", "Бридкі лебеді", "Фауст", "Вишневий сад". Багато згадають його за епізодичними ролями в популярних серіалах "Агент національної безпеки", "Бандитський Петербург" і "Вулиці розбитих ліхтарів".

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Останній його роллю стала робота в серіалі "Мажор-3" в 2018 році.

На телеканалі нагадали, що Васильєв довгий час працював на кіностудії "Ленфільм", де відбудеться церемонія прощання з актором.

Васильєв буде похований на Смоленському кладовищі в середу, 3 квітня.

Причину смерті Васильєва в даний момент не називають, але відомо, що актор тривалий час перебував на лікуванні.

Нагадаємо, Помер легендарний письменник: пробудив світову літературу від тривалої сплячки.

У Мадриді у віці 91 року помер письменник Рафаель Санчес Ферлосіо. Про смерть письменника, який у 2004 році отримав престижну літературну премію імені Мігеля Сервантеса, йдеться у газеті El Pais і телеканал RTVE. За даними видання, Ферлосио помер у будинку в Мадриді, повідомляє телеканал про його смерть в лікарні.

Крім того, митець багато працював у жанрі нарисів і есе, і в 2004 році в знак визнання "його вільного духу і його роботи в якості оповідача і публіциста" був удостоєний премії Мігеля Сервантеса.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", помер відомий український режисер: його знали в усьому світі.

Також "Знай.ua" писав про те, що З життя пішла легендарна режисер: на неї молилися художники всього світу