Сьогодні, 3 квітня у більшості областей України буде переважати суха погода, на сході очікується дощ і сніг. Про це стало відомо із інформації синоптика Наталки Діденко на своїй сторінці в Facebook.

"Північно-східні повітряні потоки, зазвичай, приносять в Україну некомфортну погоду - холод та рвучкий вітер. Проте антициклон, який зараз панує над Україною, підсолодить холодну синоптичну пігулку - буде багато сонця", - йдеться у повідомленні.

За словами синоптика, лише хвіст фронту зачепить наші східні області, де пройдуть невеликі дощ та навіть сніг. Сніг - тому, що там буде найхолодніше, вдень +2+6 градусів, а вночі до невеликого морозу.
Між іншим, синоптик прогнозує невеликі "мінуси" вночі на території всієї України. Однак вдень потепліє до +6+11 градусів, а на Заході до +7+12 градусів.

"У Києві середа обіцяє бути знову сонячною, з чистим небом. Північно-східний вітер очікується поривчастим, повітря - холоднуватим. Найближчої ночі у столиці близько нуля, на околицях до -2 градусів, протягом дня потепліє до +8+10 градусів", - сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Сонця в останні дні багато, весна старається яскраво змити навіть спогади про противну зимову сірість. Але, мабуть, сонця і тепла багато не буває. Відтак, українцям рекомендують поки що не поспішати мити вікна - застуджуватися перед потеплінням та вихідними особливо прикро.

"А потепління до +12+15 градусів прийде якраз у суботу-неділю. Не дивіться на вікна поки що, дивіться на сонечко та перші зелені листочки", - додає синоптик.

Нагадаємо, погода на 3 квітня: в Україну знову повернеться сніг.

Як повідомляв "Знай.ua", синоптики приголомшили прогнозом на весну: +30 в квітні і холоднеча в травні.

Також "Знай.ua" писав, що погода в Україні буде теплою і сонячною. Практично на всій території України не буде опадів, але в східних областях вночі можливий мокрий сніг.