Друг Олексія Булдакова Семен Стругачев ("Лева" з "Особливостей національної риболовлі") підтвердив сумну новину про смерть актора. Він розповів, що Булдаков помер уві сні.

"У мене немає слів, просто одне суцільне горе, бо я втратив друга, який так рано пішов зовсім просто несподівано. Був він у чудовому настрої, вів нормальний спосіб життя останні роки і так піти просто уві сні… Так, це велике горе… Він був близький мені друг. Ми хотіли ще, мріяли зняти 20 років, говорили буквально тиждень тому, поки всі живі, треба зняти 20 років тому і тепер це не трапиться вже ніколи…", - чуттєво і з сумом зазначив актор.

Олексій Булдаков

Олексій Булдаков буквально кілька днів тому відвідав фестиваль "Байкальська рибалка" в Бурятії. Організатори заходу розповіли, що актор почував себе цілком непогано - "він був в хорошому стані, танцював, співав, гуляв".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ми бачили його два дні, він був у хорошому стані, танцював, співав, гуляв! По ньому було видно, що він чудова людина, добрий, позитивний! Обіцяв нам повернутися в наступному році, тільки в якості рибака вже! Дуже шкода…", - зазначили організатори заходу.

Олексій Булдаков знявся ще і в кліпі на знамениту пісню Лариси Доліної "Погода в домі".

"Я не можу повірити... Пішов з життя мій друг, чудовий артист Олексій Булдаков. Талановитий, енергійний, смішний. Його буде дуже не вистачати. Мої щирі співчуття його родині, його дружині Людмилі. Нехай земля буде тобі пухом, Льоша. Спасибі тобі за дружбу, спасибі тобі за ролик "Погода в домі", дякую тобі за все...", - сказала Лариса Долина.

Варто відзначити, що Олексій Іванович Булдаков - радянський і російський актор театру і кіно. У 2009 році став народним артистом Російської Федерації.

Зйомки у фільмі "Особливості національного полювання" зробили з Олексія Булдакова по-справжньому популярну народну зірку і улюбленця мільйонів.

Всі тости генерала Олексія Булдакова:

Нагадаємо, помер актор Олексій Булдаков: зірка "Особливості національної риболовлі".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" помер відомий український режисер: його знали в усьому світі.

Також "Знай.ua" писав про те, що З життя пішла легендарна режисер: на неї молилися художники всього світу.