Помер відомий радянський актор Олексій Булдаков. Йому було 68 років.

Друг Олексія Булдакова Семен Стругачев ("Льова" з "Особливостей національної риболовлі") підтвердив сумну новину про смерть актора. Він розповів, що Булдаков помер уві сні.

Олексій Іванович Булдаков - радянський і російський актор театру і кіно. У 2009 році став народним артистом Російської Федерації.

"У мене немає слів, просто одне суцільне горе, бо я втратив друга, який так передчасно пішов зовсім просто несподівано. Був він у чудовому настрої, вів нормальний спосіб життя останні роки і так піти просто уві сні… Так, це велике горе… Він був близький мені друг. Ми хотіли ще, мріяли зняти 20 років, говорили буквально тиждень тому, поки всі живі, треба зняти 20 років тому і тепер це не трапиться вже ніколи…", - сказав актор Семен Стругачев про смерть Олексія Булдакова.

Народився 26 березня 1951 року в селі Макарівка Ключевського району Алтайського краю. Потім сім'я переїхала в Павлодар. Олексій займався боксом і класичною боротьбою. Закінчив театральну студію при Павлодарському драматичному театрі ім. А. М. Чехова (1969). Працював на Міському тракторному заводі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

До 1976 року працював у театрах Павлодару, Томськ Рязані. До 1982 року — у Карагандинському обласному російському драматичному театрі імені К. С. Станіславського. У 1985—1993 актор Театру-студії кіностудії "Білорусьфільм".

Олексій Булдаков

До 1995 року був переважно актором другого плану, але роль генерала Іволгіна (прототип - генерал Лебідь Олександр Іванович) у фільмі "Особливості національного полювання" зробила з Олексія Булдакова по-справжньому народну зірку і улюбленця мільйонів.

Олексій Булдаков

В кінці 1990-х років разом з Владом Забєліним випустив альбом "Особливості національного шансону", де заспівав пісні "З бодуна" і тому подібне.

Варто відзначити, що в 2001 році як співак випустив сольний диск з групою Євгена Бедненком "Хорус" "Обіймаю всіх", до нього увійшли 14 пісень, спеціально написані для актора поетом Анатолієм Поперечним і композитором Євгеном Бедненком.

Олексій Булдаков

У лютому 2011 року вийшов новий диск актора "Старе танго" - співають Олексій та Людмила Булдакова у супроводі групи "Хорус" - пісні Євгена Бедненком на вірші Дмитра Здраєвського.

Нагадаємо, прощавай, Фаусті: світ втратив зірку радянського кіно, його фільми полюбилися мільйонам.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" помер відомий український режисер: його знали в усьому світі.

Також "Знай.ua" писав про те, що З життя пішла легендарна режисер: на неї молилися художники всього світу.