Шостий апеляційний адміністративний суд залишив в силі рішення Окружного адміністративного суду Києва від 27 грудня 2018 року про скасування ліквідації ПАТ "КБ "Хрещатик".

Відповідне рішення ухвалене апеляційним судом 28 березня, повідомляє Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, передає "Хвиля".

Для збереження активів банку і запобігання втрати їх вартості, а також для захисту прав вкладників і кредиторів банку, виконавча дирекція Фонду прийняла рішення про продовження повноважень уповноваженої особи Фонду на здійснення ліквідації ПАТ "КБ "Хрещатик" Марині Анатоліївні Славкіної.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Повідомляється, що повноваження ліквідатора продовжили до прийняття Касаційним адміністративним судом у складі Верховного Суду остаточного рішення по справі, або погодження Національним банком нових керівників та видачі ліцензії на здійснення банківської діяльності ПАТ "КБ "Хрещатик".

"Враховуючи ситуацію, що склалася, виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів прийняла рішення призупинити виплати вкладникам ПАТ "КБ "Хрещатик" гарантованої суми відшкодування". повідомив ФГВФО

Нагадаємо, що українські власті планують одночасно ліквідувати кілька популярних банків. Мішенню виявилися чотири кредитних "контори". А саме: "Софійський", "Укрбізнесбанк", "Петрокоммерц-Україна" і "Укрінбанк".

Українців попередили, що названі установи будуть остаточно закриті в 2020-му році. Співробітники відомства вже почали процедуру ліквідації. Але вона затягнеться до наступної весни. Таким чином, у клієнтів є час, щоб встигнути забрати гроші.

ПриватБанк
ПриватБанк

Як повідомляв Знай.uа, "ПриватБанк" шахраї атакують в "Приват 24": ваших грошей може не стати в одну мить. Клієнти Приватбанку виявили безпідставне списання коштів з рахунків, на які співробітники установи ніяк не можуть пояснити. Користувач мережі Максим Худенко поділився історією про те, як він позбувся своїх грошей

Також Знай.uа писав, 5 хвилин – і ти боржник: ПриватБанк роздає українцям 50 тисяч.