Дитяча жорстокість воістину не знає меж, причому найчастіше її жертвою стають беззахисні тварини. З подібною історією зіткнулася Тамара Мазитова, яка під час прогулянки раптом почула: "Долетів? Живий?", після чого побачила лежаче на землі кошеня, яке ледве ворушилося і хрипіло. Жінка поспішила відвезти його у ветеринарну клініку.

Врятоване кошеня

Жінка розповідає: "Покалічене кошеня задихалося. Йому почистили розбитий ніс від крові, наклали гіпс на дві лапи. На другий день довелося їхати в іншу ветеринарну клініку. Там гіпс зняли, сказавши, що передня лапка була загіпсована з рваною раною, і все загноїлось. Кошеня, поки з ранок діставали шматки гіпсу і гній, не рухалося. Хвостик його був зламаний. Малюка прооперували, призначили лікування. На передній лапці кістки були роздроблені на дрібні уламки, і поєднати їх не виходило, тому у кінцівку вставили два штифта. Стан задньої лапи був і того гірше — вона бовталася на шкірі, тому і в неї вставили штифти".

Врятоване кошеня

Лікування вихованця тривало кілька місяців. Кошеня часто плакало від болю, але проявляло мужність і витримку. В той момент, коли Тимошка вперше засовував лапками, а далі і почав бігати, Тамара була поза себе від радості.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Врятоване кошеня

Вже минуло чотири роки. Котик надалі знаходиться в дбайливих руках. Незважаючи на те, що він кульгає, щелепа злегка зміщена в бік, він дуже вдячний Тамарі за порятунок.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що церква звернулася до батьків і шкіл із закликом бути уважнішими через 20-річчя трагедії в школі "Колумбайн" (20 квітня) та 130-річчя з дня народження Адольфа Гітлера (20 квітня).

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Миколаєві підлітки бех попиту взяли ключі від батьківського автомобіля і відправилися кататися, що закінчилося трагічно. У результаті вони не тільки перетворили машину на купу металу, а також ще одну і перекрили рух транспорту по цілій вулиці.

Також "Знай.uа" писав, що біля однієї зі шкіл Києва дівчини побили свою однокласницю, після чого змусили на колінах просити вибачення у підлітків.