У четвер, 4 квітня, у Запоріжжі помітили втраченого породистого собаку. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

У мережі з'явилися повідомлення місцевих жителів про те, що по вулицях Запоріжжя бігає собака у пошуках хазяїна. Породистого пса помітили близько 31-ї гімназії.

Втрачений хаскі в Запоріжжі

Розгублений хаскі бродить по вулицях у пошуках свого господаря. Можливо, він втік і не може знайти дорогу додому. Фото переляканого тварини з'явилися в мережі.

Хаскі на вулицях Запоріжжя

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Миколаєві виловили зграю собак, які проявляли агресію. Серед зграї тварин була собака, яка раніше покусала вагітну жінку.

Собака нападала на вагітну жінку в 2018 році, вона вкусила її за живіт. Собаку виловили і після закінчення терміну обов'язкового нагляду, віддали у власність місцевій мешканці.

"Сьогодні вдень за адресою вул. Дачна, 7 ловцями КП ММР "Центр захисту тварин" було виловлено зграю собак. Тварини виявляли агресію і покусали людини. У відловленої зграї було тварина, яка раніше напав на вагітну жінку, її відловили і віддали у власність жительці міста", - йдеться в повідомленні.

Раніше одна з місцевих мешканок сама виявила бажання забрати тварину до себе. Вона написала заяву, а працівники комунального підприємства "Центр захисту тварин" віддали тварину у власність жительці міста. Однак згодом тварина знову опинилася на вулиці і знову вкусила жінку.

Нагадаємо, у Німеччині закрили останню хутрову фабрику заради порятунку тварин.

Як повідомляв Знай. ua, корова спробувала себе в ролі ластівки, подивитися на видовище зібрався цілий місто.

Знай. ua писав, що вуличний пес разгрыз вагітній жінці живіт.