У березні 2019 року середній залишок коштів громадян на депозитних і діючих рахунках в Приватбанку зріс на 1 мільярд гривень.

Повідомляє прес-служба ПриватБанку.

ПриватБанк
ПриватБанк

ПриватБанк наводить дані, що збільшення середнього залишку на рахунках у березні обеспечилося завдяки поточних рахунках громадян, які становлять найбільшу частину ресурсної бази.

В середньому за березень залишок на рахунках приватних клієнтів зріс з 66 до 68 млрд.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

ПриватБанк
ПриватБанк

У банку відзначають, що депозити фізичних осіб у гривні в березні майже не змінилися і залишилися на рівні 52 мільярдів гривень.

Тим часом депозитний портфель Приватбанку в іноземній валюті впав в еквіваленті на 670 мільйонів гривень. Залишки на поточних рахунках юридичних осіб в березні підвищилися до 32,9 мільярда гривень.

Варто нагадати, що Державний ПриватБанк вляпався у чергову неприємну історію.

Обурений клієнт Приватбанку заявив, що йому безпідставно зменшили кредитний ліміт.

"В мене був кредитний ліміт 30 000. Користувався кредитним лімітом регулярно протягом 7 років активно і жодного разу не порушував строки повернення. Успішний підприємець і топ-менеджер. Досить хороша кредитна історія і є джерела хороших доходів, банку було відомо. Раптом мені зменшують кредитний ліміт на 10 000, а потім на 9 000. Я читав, що рішення приймає мало не робот, але здивувала незрозуміла налаштування цієї програми та кредитного комітету. Як особі, яка офіційно має високі доходи і хорошу історію, банк визначає низький рівень кредитування? Але здивувало інше, як тільки мені зменшили ліміт по приват 24, тут же збільшили ліміт Монобанке на 60 000 грн.".

В результаті клієнт припустив, що нелогічні дії банку, спрямовані на підтримку інтересів Монобанку.

Нагадаємо, Приват24 облюбували шахраї, в ПриватБанку разводять руками

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Суд виніс вирок популярному українському банку

Також "Знай.ua" писав про те, що Українці можуть більше не сплачувати ПриватБанку