Правоохоронці Бучацького відділення поліції розшукують жителя села Верб’ятин, Федьковича Михайла Дмитровича, 1983 року народження.

Місцевим районним судом Тернопільської області його засуджено за вчинення злочину передбаченого ч.1 ст. 122, ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України – "умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження" та "хуліганство".

Як повідомляє офіційний сайт Національної поліції в Тернопільській області, чоловік ухиляється від відбування покарання у вигляді позбавлення волі. На даний час встановити його місце знаходження проведеними заходами не вдалося.

Правоохоронці звертаються до краян: якщо ви знаєте його місцеперебування, телефонуйте за номерами у Бучачі (02544) 2-12-45, (096)-932-93-91 або на лінію "102".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

поліція
поліція

Нагадаємо, відома волонтерка Олена Розвадовська, яка допомагає мешканцям Донбасу, потрапила під обстріл бойовиків "ЛНР" просто в центрі селища Золоте-4.

Про це вона написала на власній сторінці у Facebook, де також оприлюднила фото наслідків атаки терористів.

За словами волонтера вона та пасажири авто на якому вони їхали лише дивом залишились живими після масованох атаки з боку бойовиків "ЛНР", адже артилерійський снаряд розірвався поруч з автомобілем.

Нагадаємо, представник штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявив, що вирішувати конфлікт на Донбасі слід дипломатичним шляхом.

Як повідомляв "Знай.ua", з Донбасу прийшли сумні і жахливі новини. З'явилася інформація, що в окупованому Первомайську Луганської області стався потужний вибух. Ймовірно, у путінських головорізів вибухнув боєкомплект. Інцидент стався у ніч з 6 на 7 квітня.

Також "Знай.ua" писав, що 6 квітня, приблизно в три години ночі, біля позицій одного з підрозділів Об'єднаних сил, був затриманий військовий 100-ї окремої мотострілкової бригади російсько-окупаційних військ.