З Донбасу прийшли сумні і жахливі новини. З'явилася інформація, що в окупованому Первомайську Луганської області стався потужний вибух. Ймовірно, у путінських головорізів вибухнув боєкомплект. Інцидент стався у ніч з 6 на 7 квітня.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в соцмережі Facebook блогера Юрія Мисягіна.

вибух

За інформацією блогера, вибух стався близько півночі в районі Кіровська та Первомайська. А в нічному небі можна було спостерігати потужне зарево від вибуху.

"Вибух був настільки сильний, і зарево було настільки яскравим, що дуже добре було чути і відмінно проглядалося з позицій ЗСУ, розташованих на відстані 10-13 км. По інформації від місцевих жителів, що живуть на окупованій території, у військових (бойовиків) щось вибухнуло, розкидано снаряди і горить посадка", – написав Мисягін.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В коментарях до посту один з користувачів написав, що нібито рвонув "Урал" з боєприпасами біля училища №31, проте обійшлося без жертв. Також з'явилося відео одного з місцевих жителів, який підтвердив наявність вибуху.

"…стався сильний вибух з боку Калиново, осяяли все небо, спрацювали сигналізації на машинах, і у мене навіть відкрилося вікно", – розповів він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прикрий інцидент трапився у Сєвєродонецьку - стався вибух, в результаті якого загинув 52-річний чоловік. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Луганської області. Тіло чоловіка виявили правоохоронці на місці трагедії. Слідчі з'ясували, що чоловік неодноразово починав розмови про самогубство, але цього разу це були не порожні слова, він все-таки звів рахунки з життям раз і назавжди. Як це не сумно, а рідних загиблого чоловіка шкода.

Поліцейські припускають, що загиблий швидше за все вчинив самогубство, оскільки був важко хворий. Тяжкохворий чоловік підірвав себе між гаражами та підстанцією, чим міг завдати чималої шкоди й іншим мешканцям району.

Нагадаємо, Київ приголомшила потужна пожежа: горіла живцем, рятувальники не встигли нічого зробити.

Як повідомляв Знай.uа будинок багатодітної родини став могилою: страшне полум'я забрало безліч життів, рятувальники виявилися безсилі.

Знай.uа писав, у Дніпрі п'яний гонщик влетів в патруль, є постраждалі: відео ДТП від першої особи.