Представник штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявив, що вирішувати конфлікт на Донбасі слід дипломатичним шляхом.

Про це повідомляє "Новий час"

Зокрема, Разумков відповідаючи на питання зазначив, що на думку Володимира Зеленського - Крим окупований, а на Донбасі Росія веде гібридну війну проти України.

Голова штабу Зе!Команди Дмитро Разумков

"Позиція Зеленського, що у нас відбувається: у нас окупований Крим, анексований Крим, як завгодно це можна назвати, і у нас відбувається гібридна війна з Російською Федерацією на сході країни. Я думаю, що у жодного кандидата іншої позиції, в принципі, бути не може", – заявив Разумков.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Крім того він зазначив, що Україні буде дуже важко протистояти прямий російської агресії, через це краще використовувати дипломатичні методи впливу на РФ і розширювати переговорні формати.

"Це ядерна держава, яка далеко не завжди піддається логіці і здоровому глузду, і веде агресивну війну не тільки у нас, але і в багатьох інших країнах світу. Або пряму, або інформаційну. Тому доведеться піти дипломатичним шляхом", – пояснив представник Зеленського.

Варто нагадати, що українські військові розкритикували дії чинного президента України Петра Порошенка. За їх словами, в армії насправді не відбулося змін на краще, а солдати переважна більшість часу надані самі собі.

Нагадаємо, шоумен і кандидат у президенти України Володимир Зеленський після тріумфального успіху будує перші плани влади. Засновник студії "Квартал 95" відповів на питання журналістів.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий політолог Юрій Романенко розповів, чим сила кампанії кандидата Володимира Зеленського і як він змусив Петра Порошенко "забути про свою порядку".

Також Знай.ua" писав, що полювання на корупціонерів за винагороду в 10% від награбованого у держави, податок на виведений капітал, ринок землі, монетизовані пільги і "економічний паспорт" юним громадянам України з відсотками від продажу "природних благ" - надр і землі. Це лише частина того, що пропонує кандидат Володимир Зеленський у своїй програмі.