Від імені творців серіалу "Слуга народу 3" і студії "Квартал 95" пояснили ситуацію, яку штучно розгойдують політичні опоненти кандидата у президенти Володимира Зеленського. Представники спростували звинувачення в дискримінації актором людей з особливими потребами, розпалюванні ворожнечі і ненависті до них.

Такий допис опубліковали в понеділок, 8 квітня, на сторінці "Слуги народу" в Facebook. Це була відповідь на звинувачення першого віце-спікера Верховної Ради Ірини Геращенко. Зазначається, що автори серіалу "ні в якому разі не хотіли образити людей з особливими потребами та їх рідних і близьких".

"Згадка слів "олігофрени", "дауни", "дебіли" в серіалі "Слуга народу 3" лунала не від персонажа Володимира Зеленського, а з вуст основного антигероя Дмитра Сурікова, негативного персонажа, корумпованого представника влади, який втратив спокій і сон в боротьбі за своє чиновницьке крісло. У гонитві за владою такі люди не вибирають слів, а використовують всі засоби, в тому числі, досить брудні, не замислюючись про толерантність і повагу прав всіх громадян", — йдеться у повідомленні.

Від імені творців серіалу «Слуга народу 3» і Студії «Квартал 95» хочемо пояснити ситуацію, яку штучно розгойдують наші...

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще
Geplaatst door Слуга Народа op Maandag 8 april 2019

"Автори серіалу "Слуга народу 3" ні в якому разі не хотіли образити людей з особливими потребами та їх рідних і близьких. Ми приносимо свої вибачення тим, хто сприйняв це особисто. Але всі ми не можемо ігнорувати той факт, що, на превеликий жаль, в нашому суспільстві слова "олігофрен", "даун", "дебіл" використовуються в негативній конотації. І ця проблема, яка свідчить про існуючу в суспільстві нетерпимість і неприйняття людей з особливими потребами. Дякуємо тим, хто звернув на це увагу", — написано в заяві.

За словами творців серіалу, кли писали цей сценарій, навіть подумати не могли, що політичні опоненти Володимира Зеленського підуть далі негативного героя серіалу "Слуга народу". І додають, що на адресу Володимира і його виборців постійно лунають прямі образи - "зе-дебіли", "недолюди", "виродки" і так далі.