Шоумен і кандидат у президенти України Володимир Зеленський після тріумфального успіху будує перші плани про владу. Засновник студії "Квартал 95" відповів на питання журналістів, передає Politeka.

Вже зовсім скоро, 21 квітня в Україні пройде другий тур президентських виборів. За результатами першого туру в нього пройшли Володимир Зеленський і чинний президент України Петро Порошенко.

З'ясувалося, що в перші дні свого президентства в разі перемоги в другому турі виборів Зеленський збирається проїхатись містами України.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Мені здається, що на першому етапі президенту слід поїхати в регіони і міста України, які вже давно потребують уваги з боку влади. Їх багато в нашій країні. А вже потім — офіційні візити за кордон", - заявив шоумен.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Однак Володимир Зеленський відразу не наважився назвати певні країни, які є головними стратегічними партнерами України. Він зазначив, що вважає, що це питання ситуативний.

Зеленський пояснив, що політична обстановка постійно змінюється і глава держави повинен враховувати різні фактори для співпраці на вигідних умовах з тими державами, які не загрожують незалежності і суверенності українців.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Поки що він дотримується своєї точки зору і своїм першим указом готується внести народовладдя в Україні. Шоумен хоче подати до Верховної Ради низку законопроектів. Серед них "Про зняття недоторканності з Президента України, народних депутатів і суддів", "Про імпічмент Президента України" та "Про відкликання народного депутата України".

Кандидат в президенти розповів, що вважає своєю улюбленою статтею Конституції України третю. У ній сказано, що людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

Нагадаємо, у Зеленського зробили важливу заяву по Томосом.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський представить свою команду.

Знай. ua писав, що Суспільне хоче влаштувати м'ясорубку між Зеленським і Порошенка.