Політик Віталій Шведов прокоментував нападки на кандидата у президенти Володимира Зеленського з боку його головного опонента на виборах Петра Порошенка.

Володимир Зеленський та Петро Порошенко
Володимир Зеленський та Петро Порошенко

Відповідну публікацію він розмістив на своїй сторінці у Facebook.

"Реальний образ Зеленського Ще навесні 2018 року американською стороною був практично поставлений ультиматум Порошенко, було виказати невдоволення внутрішньою політикою. І висунуто три основні вимоги: почати реальні інфраструктурні зміни в країні, боротьбу з корупцією, і, як наслідок, прибрати з президентського оточення всіх одіозних "друзів-бізнесменів 2 і кумів, в іншому випадку, Порошенко було сказано, що у нього може не бути майбутнього в українській політиці. Порошенко, дуже спішно, після поставлених умов США, в черговий раз спробував обдурити Захід, і почав створювати картинку антикорупційної боротьби, шляхом створення Антикорупційного суду", - вважає експерт.

Він додає, що на цьому тлі почала створюватися нова фігура на пост Президента України, і Штати брали дуже активну участь в цьому процесі, так у Зеленського пройшов цілий ряд непублічних консультацій з послами. Так, уже Кандидат в Президенти України, Володимир Зеленський провів ряд зустрічей: 23 січня, в представництві Європейського союзу в Україні, зустрічався з послами західних країн за їх ініціативи. 28 лютого, Володимир Зеленський зустрівся із співголовою фракції "Зелені - Європейський вільний альянс" в Європарламенті Ребеккою Хармс.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"І це далеко не повний список знакових контактів ... Політика Порошенко спровокувала кризу відносин України і Заходу. Російські політики намагаються тролити Зеленського, всякого роду виступами, і висловлюваннями, про ніби то його підтримку зі свого боку, реально побоюючись приходу нового, об’єднуючого українське суспільство політика, і подальшого перезавантаження відносин України з США та Європою, які сьогодні, через Порошенка, вже зайшли в глухий кут, так само як і Мінський формат, що спровокує ще більший вплив Заходу в Україні та відповідно вага Заходу в питаннях війни з Росією, і можливим переведенням відносин в формат Будапештського меморандуму, про який говорить постійно Зеленський, що переговори можуть бути можливі і ефективні, лише за участю США і Великобританії. Тільки Будапештський формат, зміцнення ЗСУ та активна оборона територій будуть ефективні у відношенні з Росією. Так що, Зеленський можливо і агент, але явно не Кремля, а скоріше Держдепу", - написав він.
[/quote]

Реальний образ Зеленського Ще навесні 2018 року, за інформацією, отриманою мною з посольства США і пізніше...

Geplaatst door Віталій Шведов op Zondag 7 april 2019

Нагадаємо, керівник студії "Квартал 95" та кандидат у президенти України Володимир Зеленський виграв перший тур.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Зеленський звернувся до українців і подякував усім за відповідальність та прозорість.

Також Знай.ua писав про те, що Петро Порошенко практично приречений як кандидат на нинішніх президентських виборах.