Зеленський звернувся до українців і подякував усім за відповідальність та прозорість. Відповідне відео було опубліковано на сторінці команди Володимира в Instagram.

"Пройшов перший тур. Перший тур пройшов прозоро і чесно - це відмічено всіма спостерігачами Європи, США, ОБСЄ. Мені здається, що це вперше. Я б хотів подякувати всім співробітникам МВС, кожному поліцейському, кожному рятувальнику, кожному нацгвардійцю. Спасибі вам за цю роботу. Я окремо хочу подякувати Міністру, пану Авакову. Мені здається, це вперше в історії нашої країни, коли Міністерство та поліція працювали не на окремого кандидата, а на країну, захищали інтереси України. Дякую вам, дякую кожному" - сказав Зеленський.

Зеленский
Зеленский

Українці не пройшли повз звернення кандиата в президенти і висловили свою думку:
"Ми з тобою, пане Президент", "За результатом 2го туру і кіл-сті голосів відданих за Пороха - можна визначити скільки % даунів у нас в країні", "Перемога у другому турі нам забезпечена! Народ зробив свій вибір!", "Володимир, не читайте коментарі порохоботів, нас більше. Всі , хто голосував за вас у першому турі із знайомих - будуть голосувати вдруге. Більш того, багато побігли змінювати місце голосування , які не встигли в першому турі. Сил і витримки. Уявляю , як складно вам зараз, якщо ми так переживаємо. Залишилося небагато. Разом ми сила"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Хоть б і 2 тур пройшов без фальсифікацій", "Як я хочу щоб він став нашим Президентом", "Прийшла весна. Час саджати Петрушку.", "І вам, Володимир дякую, за те, що було за кого голосувати!"

Нагадаємо, що Порошенко почав ставити свої умови: назвав час і місце дебатів із Зеленським.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що у Зеленського розповіли, яким бачать другий тур виборів.

Також, портал Знай.ua писав, що команда Зеленського розкрила плани по поверненню Криму і Донбасу