Петро Порошенко практично приречений, як кандидат на нинішніх президентських виборах.
"Пройшов Президент від "Армія–мова-віра" до метелення роликами. Зараз він би міг сподобатися і мені. Якщо б зробив серйозні кроки: Наприклад, набрав нову команду (не пообіцяв, набрав!), дав конкретні терміни щодо прийняття ключових законів (знаю, що не від нього залежить, вніс би проекти на розгляд і гарантія голосування його депутатів), висловив позицію по Донбасу – які шляхи бачить, ННВК та інші економічні закони). Перераховувати можна довго", - пише відомий блогер Гарік Корогодський.

Аавтор допису переконаний, що Петро Порошенко прийняв інший вектор боротьби на виборах і тепер на перемогу йому сподіватись марно:
"Але немає. Він закликає не сцяти і бути мужиком. Прийшов на поле Зеленського і грає за його правилами. А там шансів 0. Але змінитися він не зможе. Тому що для змін потрібно вибачитися за злодіїв біля корита і стати мужиком. Але це не з його яйцями".

Думки користувачів з приводу авторської публікації розділилися, більшість впевнені, що Петро Порошенко вже втратив свій шанс і не потрібен країні:

"Жалкую, але треба було 5 років чимось крім термоса зариматься, наприклад правоохоронною системою", "Так у нього ж вже було 5 років і для команди, і для кроків, і для всього іншого. люди не змінюються", "Краще міняти через вибори ніж на майдані", "Після останніх подій, Петя просто просрав все. Без варіантів".

Нагадаємо, що Порошенко почав ставити свої умови: назвав час і місце дебатів із Зеленським.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що у Зеленського розповіли, яким бачать другий тур виборів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що команда Зеленського розкрила плани по поверненню Криму і Донбасу.