Користувачі в мережі обговорюють один з мостів Лисичанська Луганської області. Як виявилось, він опинився в наполовину зруйнованому стані, проте місцева влада на це не звертає на це ніякої уваги. Як передає replyua.net, про це на своїй сторінці у Twitter повідомив журналіст і блогер Денис Казанський.

Казанський зазначив, що оскільки автомобільний рух по цьому мосту триває, споруда може зруйнуватися у будь-який момент. Разом з тим, журналіст наголосив, що саме в цьому місті на виборах президента депутат ВР Юрій Бойко набрав найбільшу кількість голосів.

На шалену розруху ніхто не звертає уваги, автомобілі змушені переїжджати і обїжджати провали і величезні ями на дорогах.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"Саме в тому місті, який його команда довела самі бачите до якого жаху. Тут немає доріг, тут стали банкрутами всі місцеві великі підприємства, на яких у свій час працювали люди. Все дійшло до того, що тут саме по собі все валиться – ось такі мости, а люди і далі підтримують Бойко", - зазначив він.

Цей допис викликав численні злісні коментарі стосовно ситуації: "Раби", "Як у горах Гімалаях", "Совок тільки одне слово знає – "дай", "Ги... А його ще досі не зробили? Добре пам'ятаю цей міст, по ньому в 2015-2016 з передка їздили через нього на бусі, думав зануримося", "Міст поганий? Це дороги до нього від Червоної не видно. Там взагалі морок, я там ледве проїхав".

Нагадаємо, "країна хоче дати йому "розлучення", а він люто чинить опір і "канючить": Порошенко перед другим туром отримав тривожне послання.