Вся Україна в очікуванні другого туру виборів президента, всі пліткують про перемогу того чи іншого кандидата. Український політолог та соціолог Віктор Небоженко поділився своїми думками у соціальній мережі Facebook на рахунок того, що буде, якщо Порошенка підпустити ще на один термін до влади і висновок один: він буде мстити.

"...Україна хоче, мирним шляхом, без Майдану, в ході виборчої кампанії звільниться від поганого і небезпечного президента Порошенка. Країна хоче дати йому «розлучення», а він люто чинить опір, «клянчить» і чіпляється за владу, і принижується. Порошенко, то загрожує або лестить, то обіцяє все, що захочуть виборці - це ті, кого він п'ять років сам зневажав, обманював, принижував, експлуатував і обкрадав разом зі своїми друзями..." - пише політолог.

Він стверджує, що, судячи з ефіру на ICTV, Порошенко справді все зрозумів і усвідомив, що українці його не хочуть бачити глоловою держави і тому зненавидів усіх виборців.

Віктор Небоженко

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"...Тепер він ніколи не пробачить Україну за те, що вона відкинула його, обравши іншого кандидата в президенти. Вчора заради збереження своєї влади він був готовий на все, але якщо він переоберуть, то решту часу він буде тиснути і мститися не тільки своїм політичним супротивникам, але і всім нам - виборцям. Він не стане іншим. Він стане гірше. Якщо у 2014 році Порошенко отримав владу в результаті демагогії, обіцянок і обману на тлі агресії Росії, то другий раз він може отримати владу тільки несправедливим і нечесним шляхом. Це буде крива копія московського диктатора, Путін-2. Йому вже не потрібно буде прикидатися патріотом, вірним, чесним політиком чи порядною людиною. Все буде цинічно і відкрито, тому все буде жорстоко і болісно для країни...."

Небоженко впевнений, що в разі, якщо Порошенко оберуть, то "виколупати" його з України потім буде набагато важче.

Українці почули політолога і вирішили висловити свою думку:
"Ну чому ж «крива копія», він дзеркальна копія путіна, з поправкою на місцевий ландшафт.", "Взагалі немає гідності, жадібність замість крові в організмі, так хоче ще в сто раз збагатитися".

"Українці просто зненавиділи Порошенка за його суцільну брехню, не людську жадібність і мстивість, а головне - за вкрадені у них 5 років життя.", "Боюся іншого...що він закличе свого колегу з Росії допомогти йому, в тому числі і збройною силою."

Нагадаємо, скандальний шоумен різко осадив Порошенка перед дебатами.