Російські окупанти щодня несуть втрати на тимчасово окупованій українській території, проте все ж ніяк не можуть зрозуміти, що їх "пісенька проспівана". На них вже давно всі махнули рукою, тому кількість бойовиків тане, як сніг на сонці.

У мережі набирає популярність відео, опубліковане користувачем Анатолієм Штірліцом на його сторінці в соціальній мережі. На ньому зображені події з Авдіївської промзони, де українські військові здійснили подвійне попадання з керованих ракетних комплексів по ворожих позиціях. У коментарі до ролика він написав: "Коментарі зайві, просто перегляньте. Вірте у воїнів! Все буде Україна і перемога за нами!"

Варто нагадати, що нещодавно між українськими військовими та путінськими голодранцями відбувся запеклий бій, який закінчився цілком передбачувано. Бойовики ніким не визнаної республіки спробували зайняти позиції ВСУ, однак тут же пошкодував про це, оскільки по них відкрили сильний вогонь. Як стало відомо, в результаті несподіваної атаки українських військовослужбовців, противник поніс великі втрати: "За даними розвідки двоє окупантів приєдналися до лав #200_бригади, ще п'ять зализують свої рани. Позиції та укриття горіли цілу добу".

Військові ВСУ

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, раніше зазначалося, що військовий комісар Київського міського військового комісаріату Сергій Клявлін розповів, що після того, як призовник приймається на військову службу, він отримує разову допомогу в сумі 3800 грн. При цьому за ним зберігається місце попередньої роботи, якщо він працював, і зарплата у розмірі середньої зарплати підприємства, на якому він працював.

Як повідомляв портал "Знай.uа": українські військові розкритикували дії чинного президента України Петра Порошенка. За їх словами, в армії насправді не відбулося змін на краще, а солдати більшу частину часу надані самі собі.

Також "Знай.uа" писав, що Володимир Зеленський звернувся до воїнів ВСУ, в ході чого подякував за підтримку, зазначивши, що більшість солдатів Збройних Сил України проголосували за нього і довірили йому таким чином роль Головнокомандувача країни. Слуга народу змалював свій план дій, який стосується подальшого розвитку української армії: Україна і далі буде слідувати проєвропейського курсу і робити кроки в НАТО.