У Кривому Розі хлопець вирішив провернути витончену "помсту" колишній дівчині за зруйновані відносини і зганьбив її на все місто, розвісивши роздруківки інтимних знімків на стовпах. Крім того, виклав в Інтернет порно-відео за її участю, яке, як виявилося, знімав на приховану камеру. Інцидент, як передає Політека, стався в мікрорайоні Інгулець. До правоохоронців звернулася мати постраждалої.

9 квітня вдома у підозрюваного слідчі Інгулецького відділення поліції спільно з карним розшуком Криворізького відділу поліції провели обшуки.

"Мати дівчини повідомила в поліцію, що нібито колишній хлопець її дочки після розриву відносин почав мстити. Вона стверджує, що молодий чоловік розклеїв інтимні фото її дочки на найближчих будинках і стовпах мікрорайону Інгулець. Пізніше він виклав в інтернет відео статевого акту, який знімав на приховану камеру", — говориться в повідомленні поліції.

Кімната доморощеного порнорежисерів

Копи обшукали будинок зловмисника вилучили інтим-фото дівчини, жорсткий диск, ноутбук. Як виявилося, хлопець ще й був не проти "побалуватися" наркотиками, крім того працював на одному з Підприємств.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
В поліції розслідують справу за частиною 2 статті 301 КК України.

"Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження кіно - і відеопродукції порнографічного характеру". Якщо вину хлопця доведуть, йому загрожує до п'яти років в'язниці", — йдеться у повідомленні правоохоронців.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Віторган помстився зрадниці-Собчак з красунею-акторкою: вона прекрасна.

Знай.uа писав, що колишнього воїна АТО засудили: причетний до страшних злочинів.

Варто нагадати, що Патрульний поліцейський в Ужгороді героїчно врятував потопаючого чоловіка: людина майже не дихав. Ще хвилина - і його б спіткала болісна і неминуча смерть, проте повз проходив відважний коп. Про це пише Zakarpatost з посиланням на соціальну мережу користувача Юрія Марценишина.