Колишній чоловік журналістки Ксенії Собчак Максим Віторган опублікував на своїй сторінці в Instagram знімок, на якому він зображений в обіймах популярної російської актриси Дар'ї Екамасової.

Віторган підписав публікацію: "Дарина Екамасова просила передати, що: а) вона вже народила; б) вона живе постійно в Москві; в) вона дуже хоче на сцену і шукає режисера. І додам від себе: вона прекрасна!".

У численних коментарях шанувальники артиста відзначили, що він і Екамасова чудово виглядають разом: "Чудова пара", "Ви чудово виглядаєте", "Після Собчак будь-яка буде здаватися красунею", "Собчак тепер їй не дасть спокійного життя".

Варто нагадати, що не так давно Собчак і Віторган нарешті змогли втамувати цікавість своїх шанувальників і прокоментували своє сімейне життя. Щоб уникнути чергових пліток з цього приводу екс-подружжя виклали на своїх сторінках у соціальних мережах пост з однаковим змістом: "Ми змушені публічно прокоментувати наші стосунки, щоб припинити всі спекуляції на цю тему. Ми досить давно живемо окремо і кожен своїм життям. Поки ми жили разом, ми зберігали взаємну вірність. Ми не ділимо майна і, тим більше, дитину, яку продовжуємо ростити, як люблячі її батьки. Ксенія Собчак. Максим Віторган".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Максим Віторган

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що російський актор театру і кіно Максим Віторган признався в нетрадиційній орієнтації в соціальній мережі. Невідомо, коли саме у Віторгана з'явилися такі нахили, оскільки він був одружений на Ксенії Собчак, відомій російській телеведучій, а з деяких пір і політику.

Як повідомляв портал "Знай.uа": після виходу інтерв'ю Ксенії Собчак з Анастасією Волочковою у рамках шоу "Обережно, Собчак!" вибухнув скандал. У процесі зйомок журналістка прийшла в гості до балерини, яка показала телеведучій свою спальню, гардероб і місце для тренувань. Не обійшлося і без улюбленої лазні Анастасії, де вона влаштувала Собчак не тільки екскурсію, але і майстер-клас.

Також "Знай.uа" писав, що прес-секретар і гітарист групи "Ленінград" Дмитро Гугучкин назвав головну причину розпаду легендарного колективу. За його словами, цьому посприяв занадто насичений гастрольний графік.