Реформи Укрзалізниці тривають, килими з вагонів прибираються, а найдавніші тварини продовжують подорожувати з українцями. Скарг на тарганів у поїздах накопичилося вже чимало і пасажири обурені тим, що їм потрібно подорожувати з рудими попутниками.

Со мной тут в Интерсити Киев-Одесса едут мелкие «симпатичные» тараканы. Я наблюдаю за ними, они подбирают крошки и...

Geplaatst door Jane Rozbitskaya op Donderdag 10 januari 2019

"Зі мною тут в Інтерсіті Київ-Одеса їдуть дрібні «симпатичні» таргани. Я спостерігаю за ними, вони підбирають крихти і ховаються в радіаторі." - пише одна з пасажирок.

Українка має чудове почуття гумору, так як запитує у своїх фоловерів, що може це з її голови повилазили.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Не так оптимістично налаштована друга українка.

Контакт-центр УЗ оперативный! Связались с начальником поезда, обещали провести дезинфекцию, принесли свои извинения....

Geplaatst door Yuliya Brodskaya op Zaterdag 23 maart 2019

"Люблю сюрпризи від Укразалізниці Замість комфортної поїздки в Інтерсіті+ дивилася, щоб таргани не заповзли в сумки і не привезти такий подарунок додому. Повзали на відкидному столику, під ногами, у щілинах обшивки. Великі екземпляри спритні і не люблять фотозйомку, ці 2 малюка сфотографувала. За 5 годин поїздки побачила близько 10."

"Їду зараз в поїзді 763 Київ-Одеса. Особисто на собі піймала двох маленьких тарганів! І так само величезних тільки біля моєї сусідки навпроти. Дай Бог хоч в будинок не занести по приїзду!"

В Укрзалізниці ж відповіли, що у всіх швидкісних поїздах проводять термінову дезінсекцію, якщо отримують повідомлення про вусатих друзів. Процедура проводиться хімічними засобами і українці задаються очевидним питанням про те, чи безпечні ці хімікати для здоров'я. Але представники Укрзалізниці стверджують, що хвилюватися немає про що, так як обробка поїздів не шкодить людині.

Нагадаємо, що Укрзалізниця додала потяги до Великодня.

Як повідомляв портал Знай.uа, працівники "Укрзалізниці" масово звільняються і тікають на заробітки.

Також Знай.uа писав про те, що "Укрзалізниця" оскандалилася через перевезення підозрілого вантажу.