Державний залізничний перевізник "Укрзализниця" вляпався у черговий гучний скандал через несанкціоновані перевезення дивного вантажу.

Історію зі знімками з поїзда опублікував у Facebook користувач Андрій Шаповал, пише портал "Політека".

Укрзалізниця

За словами чоловіка, він скористався послугами Укрзалізниці і купив квиток на поїзд №070Д "Маріуполь-Львів", проте вже в вагоні на нього чекав неприємний сюрприз. Зокрема, пасажир виявив у багажному відсіку під сидінням у своєму купе вугілля.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"Цей потяг мене дивував, дратував і смішив одночасно вже неодноразово… Маріупольські поїзда кожного разу дивують чимось новим, креативним: розбитими вікнами з 10-сантиметровим шаром інею в тамбурі, який не розморожували ніколи, запахом "туалету" в будь-якій точці вагона, обірваними дверима, "кватирками", які не закриваються -15 за бортом і ніколи не відкриваються, коли за бортом +40, постільною білизною стійкого сірого кольору і вологого на дотик, бидлувато-скотського персоналу… Я думав що, бачив вже все… А ні", — докладно описав ситуацію незадоволений пасажир Укрзалізниці.

Андрій Шаповал також зазначив, що провідник на прохання прибрати вугілля відреагував без ентузіазму, але все-таки очистив відсік під сидінням.

"От коли по-справжньому радієш, що наші потяги їздять на вугіллі, а не на ядерному паливі", — резюмував пасажир, якому Укрзалізниця вирішила приготувати "сюрприз".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 22 березня, "Укрзалізниця" заявила, що здійснила закупівлю нових вагонів, в яких будуть душові кабіни та умивальники в кожному купе. Про це стало зрозуміло зі слів керівника "Укрзалізниці" Євгена Кравцова в Facebook. Зазначається, що вагони закупили у "Крюківському вагонобудівному заводі" і вони курсуватимуть на міжнародних напрямках.

Нагадаємо, відро з болтами: Укрзалізниця заманює пасажирів дивним методом.

Як повідомляв Знай.uа експерти: нові тарифи "УЗ" вб'ють економіку.

Знай.uа писав, відомий журналіст розповів, що буде зі справою Укроборонпрому в найближчому майбутньому.