Користувачів соцмережі в черговий раз обурило наплювацьке ставлення "Укрзалізниці" до своїх пасажирів. Бурхливі дискусії в соцмережах викликав пост користувача В'ячеслава Твердохліба в Facebook, який опублікував фото своєї поїздки в одному з українських поїздів.

За його словами, «сервіс», який він побачив у поїзді Львів-Маріуполь, просто «дивує».

На фото, які розмістив у соцмережі В'ячеслав, можна побачити, що вікна в одному з вагонів "утеплені" звичайними целофановыми пакетами, які просто запхали в щілини.

«Укрзалізниця дивує. Бачив, монтажну піну, але фірмові пакети в якості ущільнювача... 070 Львів-Маріуполь, 10 вагон», — підписав В'ячеслав опубліковані знімки.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Користувачі гнівно відреагували на такий «високий рівень сервісу» в поїздах Укрзалізниці. Деякі виступили з пропозицією викинути на смітник не тільки такі вагони, але й саме керівництво.

«Туалет показав би, поїзд Маріуполь — Київ», «10 років тому, в поїздки у цьому поїзді, брав з собою скотч, заклеювати вікна», «Фу, гидота яка!», «Позорище, на звалище і вагони і керівництво», «Ето ж геніально», — вони пишуть у коментарях під публікацією.

Нагадаємо, Укрзалізниця додала на свята майже 50 поїздів: куди їдемо

На період новорічних і різдвяних свят Укрзализныця збільшила кількість додаткових поїздів на популярних напрямках. Але в УЗ радять пасажирам уважно планувати свої поїздки. За повідомленням прес-служби, призначений додатковий поїзд № 285/276 Дніпро - Львів і відкрито продаж квитків на поїзд № 219 Київ - Івано-Франківськ - Чернівці, який відправиться 30 грудня.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Укрзалізниці вдалося відмазатися від нещасного випадку в поїзді "Київ-Рахів": аргументи вбивчі

"Ми провели розслідування, оглянули вагон, цю конкретну полку і кріплення. Все обладнання знаходиться в робочому стані. Причиною травмування пасажирки точно не могла бути несправність вагона або полиці", - запевнив чиновник.

Ще одним аргументом на захист Укрзалізниці стало те, що досі не оприлюднили жодної фотографії або видеоулики інциденту.

"Знай.uа" писав, що Запуск єдиного електронного квитка у транспорті Києва з тріском провалився: винні "технічні причини"