Філія "Центр сервісного обслуговування" "Укрзалізниці" закупив подарункові VIP набори на 750 тисяч гривень. Кожен набір коштуватиме більше двох тисяч гривень, кому вони призначені — не уточнюється. Про це повідомляє telegram-канал Жадібний Петя.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

У комплект набору входить п'ять одиниць продукції:

  • коробка синього кольору з логотипом Укрзалізниці;
  • портмоне, яке виготовлене з високоякісної шкіри чорного кольору з логотипом;
  • ручка від престижного бренду Parker;
  • портативний акумулятор (Powerbank) місткістю не менше 10 тис. мА/год. для зарядки телефонів; USB накопичувач з металевим, водонепроникним корпусом і об'ємом пам'яті 64 Гб.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

"Замовник чітко вказує, якої саме фірми має поставлятися продукція, що є порушенням Закону про публічні закупівлі", – додають журналісти.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Укрзалізниця вже як окрема держава в нашій країні, зарплати менеджерів - захмарні, закупівлі – тільки через підставні фірми, тендерні махінації. І головне, що їм за це нічого не буває. Тому до Нового року вони підійшли з розмахом, купили VIP подарунки на 750 тисяч гривень. Примітно, що брали в порушення всіх процедур, у фірми, де закуповують папір. І все у них по вищому розряду, тільки сервіс – г*вно", - пишуть на каналі.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Раніше ми писали, що для тих, хто планує подорожувати по Україні напередодні новорічних та різдвяних свят Укразлізниця додала кілька рейсів експресу "Интерсити+". Відомо, що додаткові поїзди будуть курсувати по маршруту Київ-Харків, і в зворотному напрямку.

"З Києва поїзд відправиться в додаткові рейси 25 грудня, 1 і 8 січня, у зворотному напрямку з Харкова - 26 грудня, 2 і 9 січня", - повідомили в прес-службі.

Також у компанії зазначили, що з української столиці поїзд відправлятиметься о 18:30 та прибуватиме до Харкова о 23:34, у зворотному напрямку - з Харкова буде відправлятися о 05:53 і буде в Києві об 11:10.

Нагадаємо, що с воскресения 16 грудня в "Укрзалізниці" анонсували запуск нового потяги сполученням Запоріжжя – Дніпро – Ужгород.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", "Укрзализныця" запускає новий маршрут на радість заробітчанам.

Також Знай.uа" писав про те, що Укрзалізниця пустить додаткові святкові поїзда.