В одному з мелітопольських груп в Instagram з'явилася скарга на ресторан "Привал мисливця". Автор допису повідомив, що інцидент стався 8 квітня.

У той день компанія молодих людей зібралася в цьому ресторанному комплексі, щоб відзначити день народження. Але, на жаль, під кінець вечора свято було зіпсовано:


"Спочатку було все добре і смачно, але під кінець мені, імениннику, і моїм гостям зіпсували настрій. Почалося все з рахунку: нам нарахували зверху гарну суму за келих, який ми не розбивали, за саксофоніста, про якого нас не попереджали, і плюс до цього 10% за обслуговування (800 грн). Загалом, настрій зіпсовано, гості незадоволені, дуже дорого, і нікому із знайомих я радити "Привал Мисливця" не буду!!!!! Краще б відзначили в "Пан і Пані", або "Алісі" - набагато смачніше і дешевше!!!!" - пише автор посту vahakrukof.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Крім того, чоловік пише про те, що музика грає у ресторані до півночі, а потім - доплата 600 грн/год. Причому про доплату ніхто не попереджає.

Незадоволені гості після неприємної розмови з адміністратором і суперечками відмовилися платити за саксофоніста і келих, який не розбивали.

У адміністрації "Привалу мисливця" пояснили, що замовлення на цей бенкет приймав стажист і не промовив те, що у вартість замовлення входить і доплата за саксофоніста. Однак замовникові була вирахувана сума банкету вже з урахуванням музиканта-саксофоніста, і на цю суму замовник погодився. Погодився, але не знав про саксофон. Звичайно ж адміністратор під час прийому замовлення на бенкет завжди промовляє, що конкретно входить в суму замовлення (у тому числі жива музика і саксофоніст).

Адміністратор розповіла подробиці про ситуацію з келихом. Яна стверджує, що компанія вела себе некоректно - шуміла і навіть вступила в конфлікт з гостями сусіднього банкету. Офіціант помітив, що біля столика з посудом стояв гість, а коли відійшов, стакан вже був побитий. Далі офіціант помітив розбитий келих на столі компанії.

З приводу музики адміністратор Яна пояснила, що музиканти в закладі працюють з 19:00 до 23:00. А якщо клієнти хочуть і далі слухати живу музику, то платять за це 500 грн/год. На підтвердження своїх слів адміністрація закладу готова надати запис з камер відеоспостереження.

Нагадаємо, Пугачовій стукне 70: опубліковано "чорний список" Примадонни.

Як повідомляв портал Знай.ua, розповідав, що шеф "Пекельної кухні" зводив новонародженого сина в свій ресторан: готує зміну.

Також Знай.ua писав про те, що молодий чоловік Примадонни Галкін влаштував жорсткий тролінг Ксенії Собчак.