За тиждень Примадонна російської естради Алла Пугачова відзначатиме джуе важливу подію, до якої готується продовж останніх місяців. Країна завмерла в передчутті. Люди замовляють квіти і шукають квитки на ювілейний концерт з нагоди 70-річчя зірки.

Спочатку свято думали провести на підмосковній дачі Олександра Буйнова, де є все для проведення масштабного свята – і відкрита веранда, і сцена. А потім раптом перенесли в елітний ресторан на Рубльовці – мовляв, раптом сніг або дощ. Там 15 квітня зберуться тільки родичі Примадонни.

Алла Пугачова без макіяжу

Вже через кілька днів в центрі Москви буде дано урочистий прийом. Як повідомляє видання, він пройде у форматі капусника: ювілярці вручать подарунки, вимовлять поздоровлення і тости на її честь.

Примадонна

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Правда, в якості гостей Алла Пугачова хоче бачити далеко не всіх, з ким зводила її доля за 70 років. У списку запрошених – Дмитро Пєсков, Тетяна Навка, Борис Краснов, Галина Волчек, Олег Меньшиков, Ірина Муравйова‚ Алішер‚ Олеся Судзиловська‚ Аліна Редель, Філіп Кіркоров, Микола Басков, Валентин і Марина Юдашкін, лікарі, які не раз рятували Примадонну. Багато хто з них, як очікується, відвідають і її ювілейний концерт, який вона дасть у Кремлі 17 квітня.

Алла Борисівна

Десять років тому Алла Пугачова дала концерт, який назвала заключним і заявила, що закінчує свою сценічну кар'єру. Однак, примадонна передумала, щодо останнього слова на сцені і вирішила на честь свого 70-річчя потішити численних шанувальників, організувавши нове шоу. І це шоу обіцяє бути найяскравішим.

Нагадаємо, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав приклад виховання сина. Хлопчик показав, як вправно прибирає у дворі, загрібаючи листя.

Як повідомляв портал Знай.ua, розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також Знай.ua писав про те, що молодий чоловік Примадонни Галкін влаштував жорсткий тролінг Ксенії Собчак.