Днями в сім'ї Пугачової і Галкіна відбулося свято, влаштоване на честь 5-річчя Гаррі і Лізи Галкіних. Захід вийшов видовищним.

Звичайно ж, серед запрошених гостей було чимало дітей знаменитостей, серед яких опинився і син Сергія Лазарєва - Микита. Хлопчик вирішив виконати брейк-данс в честь Дня народження Гаррі і Лізи.

Лазарєв

Як можна побачити на відео, хлопчик виявився не з боязкого десятка. Після побаченого танцю багато хто почав пророкувати Микиті танцювальне або артистичне майбутнє.

Микита

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У свою чергу, сам Лазарєв подякував Пугачовій і Галкіну за запрошення і гостинність.

А як вам танець сина знаменитості?

До слова, днями діти зіркової пари російського шоу-бізнесу Алли Пугачової та Максима Галкіна відзначили свій перший ювілей - п'ять років від дня народження.

Ліза і Гаррі вже давно підкорили публіку і стали, можна сказати, всенародними улюбленцями. Але усередині самої родини, виявляється, усе не так гладко.

пара з дітьми

У той час як маленика Ліза постійно блищить у мікроблозі Галкіна, син рідко потрапляє в об'єктив татової камери. Фанати одразу ж запідозрили недобре і вирішили докопатися до істини.

У мережі переконані, що Галкін недолюблює свого сина через його схожості з Філіпом Кіркоровим - екс-чоловіком Алли Борисівни. Однак і підстави вважати, що в Гаррі є генетичний матеріал Філіпа Бедросовича, безперечно, є.

Кіркоров

У соцмережах вірять у генетичну пам'ять матки - нібито жіночий організм здатний зберігати біологічний матеріал партнерів, який згодом використовується при заплідненні. Насіння Кіркорова залишилося у Пугачової з часів спільного життя, після чого, через десятиліття, її яйцеклітини і дали життя двійнятам, використавши спадковий матеріал не тільки Галкіна, а й екс-партнера.

діти пари

Підтвердженням цієх, із першого погляду, неймовірної теорії фанатів є син Філіпа Кіркорова Мартін, який як дві краплі води схожий на сина Галкіна Гаррі.

Фанати припускають, що, помічаючи схожість із своїм одвічним суперником за серце Примадонни, гуморист несвідомо уникає Гаррі, вважаючи за краще проводити час із своєю дочкою.

пара

Нагадаємо, користувачі мережі з хвилюванням спостерігають за тим, як розвивається справа Пугачової і Галкіна, пов'язана з сурогатним материнством, оскільки в мережі не вщухають чутки про те, що співачка насправді не може бути біологічною матір'ю своїх молодших дітей.

Як повідомляв Znaj.ua, останнім часом в соціальних мережах виникає все більше дискусій навколо найнеординарнішої пари російського шоу-бізнесу. Користувачі бурхливо обговорюють Аллу Пугачову і Максима Галкіна, а також їх дітей – близнюків Гаррі і Лізу.

Також Znaj.ua писав про те, що в мережі помітили досить дивну закономірність у житті Алли Пугачової та всіма її законними чоловіками.