При цьому фани співачки-запроданки відзначили, що вона змінилася і розквітла. І пояснення таких змін не змусили себе чекати.
Ані Лорак опублікувала нове чорно-біле фото в Instagram. На ньому вона зображена з короткою зачіскою. Багато знайшли в новому образі Лорак схожість із Мерилін Монро.

Але звернули увагу не тільки на це. Фолловери зірки масово пишуть про те, що вона змінилася і покращала.

«Кароліна!Ця зачіска вас змінила!Ви стали ще красивішими на скільки це взагалі можливо!», «Схожі на жінку, з минулої епохи… Дуже гарно вийшло, Леді!!!», «Оскар в студію!», «Дуже красива і ефектна, втім як завжди. Ви вмієте дивувати і захоплювати», «Надзвичайна жінка!! Еталон краси! Ніжний квітка! Нехай у вашому житті буде тільки щастя!!!», — мовиться в коментарях.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще


Також в мережі висловили припущення щодо причини таких змін: «Як добре, що ти пішла від чоловіка — це тобі на користь, а нам на радість. Ти ще більше розквітла! Ми любимо тебе!».

Нагадаємо, днями в мережі з'явилися чутки про те, що Мурат Налчажиоглу почав відносини з Яною Бєлової, уродженкою Києва, будучи в шлюби з Ані. Ніяких коментарів з приводу того, що сталося Лорак не давала, але зняла обручку, чим дала зрозуміти, що не пробачить зраду.
На днях знаменитість розставила крапки над "і", повідомивши кореспондентам за лаштунками "Нової хвилі", що не пробачить того, хто зрадив її. Швидше за все, співачка все ж прийняла рішення висловитися проти гулящого чоловіка, щоб налаштувати громадськість проти чоловіка, відповівши, що це він став причиною розпаду сім'ї. Може бути, що Лорак розлучилася з чоловіком через закоханості до колеги по сцені, співака Сергія Лазарєва, з яким вона проводить весь вільний час. Як з'ясувалося, справа не в зрадах – в невірності чоловіка зірка побачила спосіб почати нові відносини зі своєю таємною любов'ю.


Як повідомляв раніше "Знай.uа", що напівгола Лорак в "костюмі Вітаса" перевозбудила фанатів в Instagram.

Також "Знай.uа" писав, що Лорак з Кіркоровим зловили прихід на червоній доріжці.