Новий знімок скандальної української співачки, який вона виклала на своїй сторінці у соціальній мережі зірвав бурю критики від її прихильників.

Про це повідомляють ЗМІ.

Під новим фото Лорак в Instagram підписники співачки зауважили "постарілий" вид артистки і звинуватили її в надмірному захопленні ботоксом.

"Лорак - стара. І це факт", "Схожа на мою бабусю! Лорак, ви не могли б трохи повільніше старіти?! Просто пісок вже сиплеться", "Може вистачить вже ботокса?", "Ботокс", "Вилитий Джокер", "Стала дуже схожа на новеньку чоловіка. Такий же Трансвестит. З красивої жінки перетворюється в чудовисько з вареником на все обличчя", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що прихильниця Ані Лорак, таролог вирішила поворожити на відносини української співачки, яка на даний момент будує кар'єру в Росії, Лорак і популярного російського виконавця Сергія Лазарєва.

Варто відзначити, що таролог не просто так вибрала для цієї дії Лазарєва, адже розмови про імовірний зв'язок між зірками говорять вже досить давно. Більше того такі розмови виникають і в найближчому оточені співаків.

Чергова хвиля чуток про романтичну складову відносин двох зірок виникла після музичного фестивалю в Сочі "Нова хвиля". Результат розкладу на картах Таро підписниця Лорак опублікувала в коментарі під фото в Instagram співачки.

"Зробила розклад на картах Таро на пару Ані Лорак і Сергія Лазарєва. Про цій парі ходять чутки, чи це так? Ані — дівчина талановита, благородна, ставна, вона має вплив в шоу бізнесі — саме це Сергій і хоче бачити у своїй пасії. Але незважаючи на наявність достатньої харизми, щоб зачарувати Сергія Лазарєва — їхні стосунки не можна назвати перспективними", повідомила таролог.

Сергія прихильниця назвала відкритим і активним хлопцем. А ось для Ані такий напір може бути зайвим і обтяжує її. Ані такі хлопці здаються занадто легковажними і несерйозними. І Лазарєв для неї завжди буде здаватися занадто показушним, або простачком.

Для Лазарєва ж, на думку таролога, світ чорно-білий. Йому потрібно чітко знати, люблять його чи ні. Натяки і легкий флірт – не про нього.

Яна Бєляєва прокоментувала свої стосунки з чоловіком Ані Лорак

Нагадаємо, Лорак через пластику схожа на дивне звірятко.

Як повідомляв "Знай.ua", після зради Лорак приголомшила всіх новим образом.

Також "Знай.ua" писав, що Ані Лорак несподівано перетворилася на Джокера з короткими копитами.