Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно гастролює і живе в Росії, в черговий раз вивела з себе підписників новим безглуздим знімком.

Відповідну фотографію артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На новому знімку Лорак позує в блискучому костюмі, а її голі ноги і живіт залучили масу гніву і негативу. Шанувальники зірки в коментарях не соромилися і писали все, що думають з приводу епатажного образу.

"Кожну мить нашого життя наповнюємо радістю і любов'ю. Нехай люди відчувають ваш світ. Кожна душа унікальна.." підписала Лорак фото

Всього за годину відмітку "Мені подобається" на фотографії співачки поставили понад 25 тисяч осіб. Деякі фанати навіть хвалили Лорак за новий образ.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Більшість дописників зірки жахнулися над зовнішнім виглядом Лорак, зазначивши, що їй давно пора викладати знімки буз мейк-апу.

"Цікаво глянути на неї без косметики. Хто-небудь її бачив взагалі такою?" "Вкрала костюм у Вітаса. Поверни, стара!" "Аня, дай відповідь хоча б своїм фанам, вони чекають. Спустися з небес" "Або в трусах, або з голим торсом. Костюмера треба міняти" "Мені здається, чи кільце затерто?" "Джокер з короткими копитами!" "Стара, без фотошопу вже не може!" пишуть в коментарях

Нагадаємо, вже давно всім відомо, що популярна українська співачка Ані Лорак і російський співак Філіп Кіркоров кращі друзі. В цей раз Лорак і Кіркоров здивували фанатів не просто спільним фото, а епатажним запальним відео.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" Ані Лорак, яка активно виступає в Росії, чим завоювала собі славу "запроданки", останнім часом часто наривається на критику.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що днями в мережі з'явилися чутки про те, що Мурат Налчажиоглу почав відносини з Яною Бєлової, уродженкою Києва, будучи в шлюбі з Ані.