Буквально днями відома українська співачка Ані Лорак, яка на даний момент працює і живе в Росії, в черговий раз нарвалася на критику своїх підписників у соціальній мережі Instagram.

Так, зірка опублікувала нову фотографію, на якому вона позує в блискучому костюмі. Варто відзначити, що багато шанувальників визнали знімок занадто відвертим.

"Кожна мить нашого життя наповнюємо радістю і любов'ю. Нехай люди відчувають ваш світ. Кожна душа унікальна", - підписала фотографію Лорак.

"Блискуча", "найяскравіша зірка", "Чи в трусах, або з голим торсом. Костюмера треба міняти", "Украла костюм у Вітаса? Поверни, стара!", "Як порцелянова лялька", - пишуть фоловери у коментарях під фото.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Раніше повідомлялося, що днями в мережі з'явилися чутки про те, що Мурат Налчажиоглу почав відносини з Яною Бєловою, уродженкою Києва, будучи в шлюби з Ані. Ніяких коментарів із приводу того, що сталося Лорак не давала, але зняла обручку, ніж дала зрозуміти, що не пробачить зраду.

Так, співачка все ж прийняла рішення висловитися проти чоловіка, щоб налаштувати громадськість проти нього, відповівши, що це він став причиною розпаду сім'ї.

Ані Лорак

Може бути, що Лорак розлучилася з чоловіком через закоханість до колеги по сцені, співаку Сергію Лазарєву, з яким вона проводить весь вільний час. Як з'ясувалося, справа не в зрадах – в невірності чоловіка зірка побачила спосіб почати нові відносини зі своєю таємницею любов'ю.

Нагадаємо, що українська співачка Ані Лорак нарвалася на критику і образи через незвичайний ретро образ на Новій хвилі в Росії.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак і Філіп Кіркоров здивували фанатів не просто спільним фото, а епатажним запальним відео.

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак розмістила фото, на якому вона сидить на балконі розкішного пентхауса і з розумним виглядом тримає в руках ноутбук.