Нещодавно на церемонії "Людина року" в Росії, куди щорічно з'їжджається безліч іменитих гостей, Ані Лорак показала черговий образ.

Свої зміни вона відразу ж продемонструвала на каналі в Instagram.

Як можна побачити на фото, на церемонію зірка прийшла у витонченій чорній сукні зі спущеним рукавом і туфлях на підборах, а в якості макіяжу Лорак вибрала вечірній смокі-айс.

Ані Лорак

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Очевидно, що підписникам співачки образ сподобався, адже нову публікацію схвалили понад 75 000 користувачів.

Шанувальники не залишилися байдужими і з гідністю оцінили образ Ані Лорак, залишивши під постом приємні коментарі:

Виглядаєш надзвичайно!", "Чорний колір доповнює стиль", "Ось де справжня краса!", "Жіночий вік як сукня - не важливо, скільки йому років, його потрібно вміти носити! Браво, як завжди шикарна!", "Кароліна, Ви розумниця, красуня і, головне, характер хороший. Без нахабності і викаблучень, а це говорить про гарне виховання

Ані Лорак

До слова, буквально днями відома українська співачка Ані Лорак, яка на даний момент працює і живе в Росії, в черговий раз нарвалася на критику своїх підписників у соціальній мережі Instagram.

Так, зірка опублікувала нову фотографію, на якому вона позує в блискучому костюмі. Варто відзначити, що багато шанувальників визнали знімок занадто відвертим.

"Кожна мить нашого життя наповнюємо радістю і любов'ю. Нехай люди відчувають ваш світ. Кожна душа унікальна", - підписала фотографію Лорак.

"Блискуча", "найяскравіша зірка", "Чи в трусах, або з голим торсом. Костюмера треба міняти", "Украла костюм у Вітаса? Поверни, стара!", "Як порцелянова лялька", - пишуть фоловери у коментарях під фото.

Раніше повідомлялося, що днями в мережі з'явилися чутки про те, що Мурат Налчажиоглу почав відносини з Яною Бєловою, уродженкою Києва, будучи в шлюби з Ані. Ніяких коментарів із приводу того, що сталося Лорак не давала, але зняла обручку, ніж дала зрозуміти, що не пробачить зраду.

Нагадаємо, екс-дружина відомого російського режисера та актора Федора Бондарчука після гучного розлучення часто тішить шанувальників дивними вчинками: спочатку модель показала фото, на яких вона зображена на тлі малюнків у чому мати народила. А тепер на щорічному фестивалі GQ стала справжньою зіркою вечора через своє вбрання.

Як повідомляв Znaj.ua, днями Анастасія Волочкова опублікувала фото себе в новому образі, який на думку багатьох йде їй значно більше.

Також Znaj.ua писав про те, що відома ведуча і співачка Регіна Тодоренко продемонструвала кумедний образ на церемонії вручення премії "Людина року" за версією журналу GQ.