Екс-дружина відомого російського режисера та актора Федора Бондарчука після гучного розлучення часто тішить шанувальників дивними вчинками: спочатку модель показала фото, на яких вона зображена на тлі малюнків у чому мати народила. А тепер на щорічному фестивалі GQ стала справжньою зіркою вечора через своє вбрання.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

На заході, де вручаються різні премії року, увагу практично усіх фотографів прикувала до себе саме Світлана Бондарчук та її напівпрозора сукня, під якою присутні змогли детально роздивитися найпікантніші деталі.

Світлана Бондарчук

На самій церемонії вона з'явилася зі своїм нинішнім коханим дизайнером Ігорем Чапуриним, який заявив, що щасливий бути разом зі Світланою на одній сцені.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Бондарчук з дружиною

З усіх номінацій варто виділити премію "Людина року", в якій переміг футболіст санкт-петербурзького "Динамо" і збірної Росії Артем Дзюба, в номінації "музикант року" — Макс Барських, в номінації "Автор року" — музикант і шоумен Семен Слєпаков, в номінації "Актор року" — Олександр Петров, відомий за фільмами "Гоголь" і "Лід".

Нагадаємо, нове фото Ольги Бузової, яке та виклала в свій профіль в Instagram вкрай налякало фоловерів.

Як повідомляв Знай.ua, Ешлі Грем намагалась сховати пишні форми в сукню, але не вийшло.

Також Знай.ua писав, що відома російська співачка та екс-солістка гурту "Блестящие" Анна Семенович була прооперована в одній із московських клінік. Їй провели операцію на грудях.