Не так давно російська співачка Анна Семенович опублікувала в мережі фотографії з відпочинку в Празі, на яких співачка демонструє фігуру.

На фото помітно, що зірка досить сильно схудла.

Фанати відразу ж засипали Семенович компліментами і питаннями про дієту.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Але в той же час новий знімок, яким Анна поділилася в своєму Instagram здивував передплатників і викликав глузування в мережі. Деякі підписники вважають, що в спробах зробити ноги ще стрункішими Семенович явно перестаралася з фотошопом.

Вони додали: "А що з ногами? На тетріс схожі", "Який поганий фотошоп ніг", "Ретуш жахлива", "У вас ноги попливли", "На фото навіть не розуміє людина в фотошопі зрозуміє невдалу роботу", "Чому ноги такі криві?".
Цікаво, що сама Анна коментарі фанатів проігнорувала і фото вирішила не видаляти.

До слова, відомий ведучий, екс-учасник групи "ДІО.фільми" Володимир Дантес показав тізер свого блогу, який називається "Чоловік Наді Дорофєєвої".

Так, на відео співак в розслабленій позі плюшевих тапочках з помпонами і з келихом віскі заявляє: "Всім привіт! Мене звати Володимир Дантес, мені 30 років, і я безробітний. На думку моєї дружини я живу за її рахунок. І це правда". Запис з'явилася на його сторінці в Instagram.

З анонсу видно, що блог обіцяє бути іронічним і навіть стьобним.

"Мій влог для самостійних і сміливих чоловіків! Для тих, кого вважають підкаблучниками. Мужики, я на вашому боці!" - написав Дантес під відео.

Фоловерів в мережі визнали такий експеримент чоловіка Наді Дорофєєвої смішним і зажадали продовження, а також зробили йому всілякі компліменти з приводу милих тапочок.

Нагадаємо, відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів відмінною новиною на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість отримала свою першу роль у великому кіно - українській комедії "Я, Ти, Він, Вона". Так, артистка похвалилася тизером і зізналася, що прем'єру можна буде побачити вже в грудні цього року.

Як повідомляв Znaj.ua, український співак Іван Дорн показав шанувальникам неординарне фото у спідній білизні.

Також Znaj.ua писав про те, що відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість давала концерт в Лос-Анджелесі, а після вирішила ще трохи погостити в США. Так, артистка виклала селфі в дзеркалі і зізналася, що поїхала з порожніми валізами, адже не хотіла тягти минуле і намагалася про щось забути.