Український співак Іван Дорн показав шанувальникам неординарне фото у спідній білизні.

Так, на знімку зірка позує біля стіни в трусах і спортивній ретро-кофті з логотипом відомої жувальної гумки, особливо популярної в 90-х, "Love is". Загальний колорит образу нагадує старі радянські фотографії. Зображення з'явилося на сторінці артиста в Instagram.

Думки фоловерів співака щодо подібного експерименту розділилися – одні наробили йому компліментів і порахували знімок дуже смішним. До речі, в коментарях вирішили, що образ зірки нагадує божевільного сантехніка.

Інші коментатори засудили Дорна стверджуючи, що зображення виглядає дешево, а сам він – схожий на ньому на людину, що страждає алкоголізмом.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше ми писали про те, що відомий український співак Іван Дорн часто радує фоловерів яскравими кадрами на своїй сторінці в Instagram. Так, зовсім недавно виконавець поділився милим домашнім фото, на якому, стоячи на драбині, збирає черешню в саморобне відерце. Знімок припав до душі фанатам Дорна.

Також ми повідомляли про те, що відомий український виконавець Іван Дорн часто радує фоловерів яскравими кадрами на своїй сторінці в Instagram. Так, зовсім недавно артист поділився знімком з громадського туалету, дуже пишаючись тим фактом, що випорожнився біля Віктора Солфа з гурту Her.

Відомо, що скандальний український співак Іван Дорн збирається відкрити в Києві свій бар, де буде збиратися музична тусовка. Місце буде представляти собою коворкінг з баром і отримає назву "Masterskaya".

Нагадаємо, Іван Дорн нещодавно поділився милим домашнім фото, на якому, стоячи на драбині, збирає черешню в саморобне відерце.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", український співак Іван Дорн збирається відкрити в Києві свій бар, де буде збиратися музична тусовка.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що дивний знімок Дорна фанати оцінили по достоїнству.